onsdag 6. februar 2013

Vil du være med på handletur?



Om en skal ha noe å handle for så må man pante noen flasker så det kommer penger i lommeboka. Har aldri  trykket på den knappen med rødt kryss, for når en panter for en 5-600 kroner så er det greit å få dem utbetalt. Vinnerodsen er ikke særlig stor i dette lotterier. Jeg har aldri hørt om noen som har vunnet en eneste krone på dette spillet her. Har du?


Fordelen med å handle tidlig er at en slipper kø noen steder i det heletatt!!! Bugner av ferske bakevarer og frukt.


Når en har pantet mange flasker er det greit å få vasket seg litt etterpå før en skal plukke frukt og grønsaker. Men her var det ikke veldig fristende egentlig.


Men vasken var da i det minste rein.


Kurven ble full, men det er ikke til å komme fra at de ikke har alt en har lyst på på Rema, så da er det greit at Meny ligger så si vegg i vegg.


Når en nærmer seg kassa så kommer en også til godterier, og i følge Rema så er det Påske allerede!


Bladene står ved kassa, men jeg lar meg yderst sjelden friste av dem. De er jo stort sett fulle av reklame og lite å lese inni. Det ble ingen blader i dag heller!


Jeg liker ikke at de bytter embalasje på gode gamle ting. Leverpostei boksen skal ha mørk gutt på seg, akkurat som når jeg var liten.  Jeg kjøper av prinsipp ikke bokser med jente på!


Men skikkelige nyheter er jeg litt svak for... Og 1. februar var det mange nye ting som ble sluppet på markedet. Dette er en av nyhetene kan du gjette hva det er?


Det er den nye soloen som er kommet i hyllene. Hva tenker du når du hører solo? Appelsiner? Det gjør i allefall jeg, men når jeg leser på varedeklarasjonen så er ikke appelsiner nevnt i det heletatt. Den nye soloen er laget av epler... smaken tja, litt dårlig julebrus kunne den minne om. Den eneste som likte den hjemme var Patran. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...