tirsdag 11. februar 2014

Fanget av en UFO???

I natt brå våknet jeg av at det var fult opplyst på soverommet og en bankende lyd som stadig kom nærmere. Da var det bare å komme seg ut av senga og se ut om det var en UFO som holdt på å lande på taket vårt eller hva det var. Men det var noe helt annet syn som møtte meg.


Et helikopter prøvde å finne landingsplass for å ta med seg hardt sårede personer til sykehuset. Når det tredje helikopteret kom så skjønte vi at dette var noe annet enn en vanlig ulykke mellom to biler. Selv om en bor så nære så er det ikke godt å se hva som egentlig hadde skjedd, for det var et hav av blinkende lys både blå og gule. Og jo lenger vi så jo flere blinkende lys kom. 


Foto: Ole Edvin Tangen
På VG kan du lese om ulykken om du ikke allerede har fått med deg det grøvste. Vogntog og buss som møtes, så blir det fort stort skadeomfang. 


Etter forholdsvis lite søvn i natt så var det bare å dra på jobb når klokka ringte. Hans Ole skulle komme med for til meg, så nå er det mat i hus til valpene kommer. Tessy passer på at alle sekkene kommer i hus. Kjekt å få et lass om gangen så en slipper å handle så ofte.


 Malin prøver å stjele showet.

3 kommentarer:

  1. Hahahah..Sötaste Malin!
    Ska du ha en omgång valpar igen - oh..- foderhund som ska föda eller?
    Jag blir alltid så nyfiken när det kommer till smått.
    Jag gillar att ha skåpen fulla. Känns tryggt.

    Förfärligt med olyckan. Otäckt att vakna på det där viset.
    kram
    Fia

    SvarSlett
    Svar
    1. Forhåpentligvis så kommer det valper rundt midten av mars. Det er Lady som skal ha dem, ligger bilde av både henne og pappa'n på hjemmesiden...

      Slett
  2. Otäckt med såna stora olyckor!!
    Flatazor är ett bra foder det har vi också, när vi varit i Norge;) så himla dyrt och svårt att få tag på här i sverige och H-O levererar nog inte hit!
    Helena.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...