søndag 23. februar 2014

NKK Bø


Sognafarets Beaming Ray of Sun "Bailey" og Stine representerte Sognafaret i Bø i dag. Det endte opp med en blå sløyfe siden hun var litt dårlig utviklet. Jeg blir litt sur og veldig oppgitt jeg, når en dommer får seg til å si slikt om en junior! Hallo, en hund skal da ikke være ferdig utviklet som juniorer! Bailey er egentlig veldig lik det Malin var i sin ungdom.


Nå var det lenge siden jeg hadde vært på utstilling, men det ble ikke noe stilling av flat. I dag var det Ronja som skulle i ilden. Hun endte opp med excellent og ble plassert som nr 4. Merethe var med som fotograf, sjåfør og for å sosialisere Tessy litt. Hun er fremdeles ikke særlig interessert i andre hunder, mildt sagt. Så det er nok lenge til hun skal inn i ringen, hun har mer enn nok med å være ringside  og det som det krever av mentalitet på en hund.


Iver og Nina sjarmerte dommeren og endte opp som BIR!

3 kommentarer:

  1. Håller helt med dig men tyvärr så är det alltför många domare som dömer så, för mig helt obegripligt. En junior eller unghund ska inte vara helt färdigutvecklad, de som är det växer sedan och blir för stora och tunga!!!
    Tycker det ser ut som en fin junior du har där..
    Helena.

    SvarSlett
  2. En domare bör väl veta hur man ska döma en junior, dom är ju för sjutton inte färdig utväxta i kroppen än,
    Jag njuter av bilderna på dina fina hundar..
    Kramar♥

    SvarSlett
  3. Haha! Jag undrar vad den stackars domaren sagt om han fått se mig! Välutvecklad halvlagotto??? Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...