onsdag 2. april 2014

Valpene er flyttet ned


Det er godt å ha fri en dag i uka, men aller helst skulle jeg sittet i valpekassa hele dagen. Men det er noe som må gjøres stadig vekk. Det er både vasking og rydding, men i dag ble det brenning også. All innredningen i hønehuset er tatt ned og brent opp. Når vi laget bål så fant jeg en god del andre ting også som var greie å bli kvitt.


I dag gikk vi bortover til naboen på andre siden av elva. Der hadde de hogget masse tømmer, nesten ikke en buske igjen.


Det som er inn nå om dagen er jo sånne kjendisselfier, men det var dårlig med kjentfolk å møte på turen vår i dag. For å være helt ærlig så så vi ikke en levende sjel som var ute å lufta seg. Hva gjør man da? Jo da tar man en selfi med de som er i nætheten.


Resten av flokken måtte stå og vente til jeg og Ronja ble ferdige med bildene. 


Bjørkesafta flommer over.


Ennå er det is i bekken ned mot elva


Når jeg vasket i dag fant jeg ut at jeg skulle flytte valpene ned, så de fikk litt bedre plass å røre seg på. Og ikke minst at jeg fikk litt mer plass på kjøkkenet igjen. Valpekassa tar ganske stor plass når en fremdeles skal ha kjøkkenbort og stoler der.


Siste måltid i valpekassa.


Se som de har vokst på tre uker!


De sov godt mens jeg rigget til valpegården nede. Da kan de kose seg ved vedovnen om kvelden og det er kort vei til de skal ut i hundegården.


Nå har de fått både seng og bur inne i valpegården så de skal få følelsen av et skikkelig hundeliv. Tilvenning av bur så tidlig, gjør at de føler seg hjemme når de flytter til sin nye familie og får sitt eget bur. Om du ikke har tett tak på buret er det lurt å legge et teppe over så det blir en "hule".




1 kommentar:

  1. Skönt att få bättre plats i köket och trevligt för valparna att få lite större utrymme... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...