lørdag 10. mai 2014

Hvitveistur


Nå er det bare seks småpelser som er igjen her. To til drar i morgen, så da begynner det å bli levelig her. Ikke flere hull i ørene får jeg håpe. Siden det var oppholdsvær så tok mamsen med seg kamera i skauen i dag. Vi må jo aktiviseres selv om mamsen har masse å gjøre med småpelsa om dagen. Så da er det ikke alltid hun husker å ta med kamera når det er vi store voksne som får det vi trenger, som mamsen sier.


Jeg fikk jo mange timer alene med mamsen på onsdag, for da var det agility kurs igjen. Det ble ikke noen bilder da, for det var nesten regnvær og så har en av de store andre pelsa spist opp fjærnutløseren til kamera.


Jeg sa det til dem jeg. De må da skjønne at de ikke kan låne sånn fjernutløser til kamera før de har lært seg å bruke den! Åhhh sånne pelsdotter altså!


Nede ved elva er det knallgøy altså. Da bare løper og løper jeg, hele tiden. Jeg drar med meg hauger og lass med kvister, men det er ikke så farlig sier mamsen. Så lenge jeg har det gøy!


Malin, meg og Tessy i hvitveisengen


Man blir ganske så sliten av sånn posering blant blomster altså.


Når vi var ferdig med det så var det bare å løpe alt vi orket igjen.


Jeg måtte jo bade jeg også siden disse andre pelsdotta badet i elva.


Ikke le av meg da mamsen, kom heller hit og hjelp meg!


Eh... et øyeblikk i tvil om hva jeg skal...


Klatre opp er sikkert lurt, men da lo mamsen enda mer av meg...


Nei, så får jeg hoppe ned isteden da...


Når vi kom oppigjen fra elva så hjalp jeg mamsen med å få veden inn i skjulet. Da slipper vi å fryse til vinteren.


1 kommentar:

  1. Så skönt att få komma ut i skogen med matten en stund! Det blir nog mer sånt när valparna flyttat till sina nya hem. Din matte får nog skylla sig själv när hon inte lärt alla hur fjärrkontrollen fungerar. Det är ju mycket svårare att lära sig på egen hand. Tur att den inte var lika dyr som kameran... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...