lørdag 10. mai 2014

Valpene drar, en etter en...


Den første valpen som forlot redet var Sognafarets Let it be me "Iben". Jeg møtte de nye eierne i Hønefoss da de kom med flybussen fra Gardermoen. Vi fikk en times tid sammen før de tok bussen tilbake til Gardermoen for å fly til Tromsø. Sognafaret har mange Tromsøprinsesser nå!


Først var det meninga at hun skulle vært med meg på jobb hele dagen, men jeg fant ut at det var bedre at hun var hjemme og fikk aiert og kjåka med de andre valpene, i og med at hun skulle kjøre så mye resten av dagen. Det var nok lurt, for hun hadde sovet nesten hele veien både med buss og fly.


Man blir trøtt av sånt byliv, så da la hun seg bare ned på krakken og sovnet likså godt.


Sognafarets Save Me My Love "Sid" skal dra til sitt nye hjem. Her hilser han på "Balto" for første gang, som han skal dele hus med. Sognafarets Coral Castle er halvbroren hans, så disse kommer til å få det kjempegøy sammen.


Siste dagen på lenge som Balto får fred og ro, det er nok rimelig sikkert.


Ha det bra kompiser!


Vel hjemme blir det omvisning på eiendommen og klart han må hilse på hestene. Tipper det er en sliten kar til kvelds jeg.


Sognafarets Count on me "Mirca" dro også til sitt nye hjem i dag. I morgen er det to til som får seg egne familier... Det blir så tomt her... Har ertet Hilde med at hun ikke trenger å komme før i august for å hente Harley... hun var ikke helt enig kan du si. HMMMM kan ikke skjønne det???

2 kommentarer:

  1. Kan tänka det blir tomt när de drar på nya äventyr di små!
    Helena.

    SvarSlett
  2. Hej! Tittar in och ser hur ni har det. Ojdå är det redan dags för valparna att flytta till sina nya hem!?

    BELLA

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...