torsdag 5. mars 2015

Crufts... kanskje neste gang...


Innimellom har det vært noen gløtt av sol i dag, men det var ikke lenge når jeg skulle gå tur etter middag. Middagen var real i dag, det ble rett og slett rester fra i går. Da hadde vi biff og bakt potet.


Det ble ikke så kjempelang tur på hundene i dag, for jeg hadde planer om å se på Crufts streaming, siden jeg ikke fikk sett noe på jobb i dag. Nå er det slutt for kvelden, men i morgen kommer en ny dag. Flaten vant gruppa og så ikke så aller verst ut. Var endel av hundene som ikke hadde tapt noe på å fått seg en ny handler. Men alt kan ikke være helt optimalt.


Langt bort i 10 kalde grader i dag tidlig også, men så fort sola kommer så er det varmegrader. Jeg klarer ikke å gå oppå skaren annet enn tidlig på morgen. Så det er greiest å ha litt høye støvler på seg. Så en ikke blir full av snø oppe i skoa.


Hundene bruker mye av tiden på å rulle rundt i snøen.


Jeg nyter hvert minutt av snøen, for når den forsvinner, da kommer kline og søle i flere uker.


Når første runde er over, så starter runde to.


Til helga skal jeg ingenting annet enn å kose meg, så da blir det nok litt engasjement i hundene, I avisene så reklamerer dem med at våren kommer nå, så da er det bare å være ute og nyte fin været.


Nyt kvelden, snart er det helg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...