lørdag 9. mai 2015

Pollen mer eller mindre


Nå merker jeg virkelig at bjørka har sluppet alle sine nye potensielle småbjørker med vinden. 


Hundene må få tur i skauen og skal jeg ha noen bilder som forhåpentligvis bli litt bedre enn et ordinært. Ja så må jo jeg legge meg ned i dette gule teppet som legger seg alle steder ute, og jammen er det noen som sniker seg inn også!


Så da er det bare å nyse i vei og gjøre det en pleier å gjøre om dagen, så er det bare å stupe i dusjen og ta på reine klær så en kan nyte resten av dagen sånn noenlunde resten av kvelden. 


Tessy er over lykkelig om kvelden, for Patran har invitert henne inn i senga si om natta. Alt for å slippe å ligge på hunderommet i alle fall.


Hvitveisen lager svære tepper i skauen.


De har mye mer blader enn blåveisen, så de er finere på en måte. 


Tessy & Lady


Lady er overkosete blitt. Hun skal helst sitte på fanget hele tiden. Kos og kos.


Lady er en nydelig flat, den fineste jeg har nå og ikke minst 2. generasjon eget oppdrett. Blir spennende å se på 3.generasjon som kommer i juni forhåpentligvis. Hun har fått flotte valper tidligere kull også. Ikke minst Harley som bor hos Hilde.


Det er ikke alltid bildene blir som jeg har tenkt, men de kan bli ganske fine om man bare knipser i vei på en måte. Når man tar bilder av hunder så bruker jeg ofte serieinstilling på kamera. Og ofte er det en av de siste bildene som blir de beste.


Tessy blir stadig bedre og bedre til å jobbe med når det gjelder posering foran kamera. Hun har tatt tegningen med å se dit jeg peker, så jeg slipper å få bare stirrende øyne inn i kamera på alle bildene.


Hey, girls! 

1 kommentar:

  1. Fina bilder på fina hundar, spännande med valpar!!
    Helena.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...