lørdag 21. november 2015

Fyr i ovnen


Sjekk snøen som har kommet da! Ronja storkoser seg, men jeg glemte helt at hun skulle hatt genser. Det har jo vært så mildt tidligere, så når vi skulle ut på snøtur. Siden jeg ikke hadde brukt genser før i høst, så var det ingen som hang framme heller. Men nå er de funnet fram, så neste tur skal ikke Ronja bli kald.


Det er ikke mye snø som har kommet, men nok til å få litt julestemning.


Så det eneste jeg har gjort i dag, var å ta julenissebilder av hundene. Men de skal komme seinere. Kan jo ikke komme med nissebilder før advent iallefall.


Det er vel dette som toppbloggerene kaller snik titt? Med tolv kalde grader er kaldt når en ikke er vant til å ha dem i nærheten. 


Det er lenge siden Ronja har vært på tur på egenhånd, så nå ble det kosetur med mamsen.


I kveld fikk jeg besøk på døra om at veivesenet hadde sendt brev om at hengebrua skulle fjernes. Og det var ikke lange fristen heller for ettersom jeg forsto så var det allerede på mandag ting skulle skje. Så naboer var på mobiliseringsrunde i kveld, for å prøve å få til noe. 


Det er veldig mange som pleier å gå denne runden, den er passe lang om en går fra Veme og rundt, eller om en går herfra og rundt. Denne brua er midt på den lange runden som fort tar et par timer om en skal ta den. Det er noen ganger jeg går der, men det er ingen kveldstur.


Da er det godt å ha noen alternative steder å gå turer, men det er ikke så enkelt i skauen heller om vi skal få mye snø i vinter.


4 kommentarer:

  1. Så mycket mer vinter hos er! Nåja, den kommer väl här närsomhelst också. Jag tycker att det är besvärligt, jag, med isklumarna mellan tassarna och bollar i pälsen. Men ljust och fint blir det och hundarma älskar ju vintern!

    Fina bilder på svartmes och nötväcka (spettmes) nedan. Björn von Rosens skildring "Samtal med en nötväcka" är underbar, återkommer till den då och då under åren.

    SvarSlett
  2. Såna julenissebilder gillar jag. Husse har försökt att fota mig med röd luva tidigare år, men jag tror att han äntligen gett upp... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...