tirsdag 24. november 2015

En måned til jul


Om noen ikke skulle være i julestemning allerede!


Jeg skal vente til søndag med å spre julens gleder, så i mellomtiden får det bli bilder uten julenisseluer. 


I går hadde vi førstehjelpskurs på jobben. Siden vi skal bytte hele styringssystemet i produksjonen så er uka fylt med en god del annet praktisk.Som kurs og varetelling. Når vi var samlet så satt jeg ved side av en i produksjonen som ikke har jobbet så veldig lenge egentlig. Han kunne fortelle at han hadde brev fra meg i kjelleren. 


Hæ? Jeg så litt ut som et spørsmålstegn har jeg en misstanke om. Hvem i all verden var det jeg hadde skrevet en god bunke brev til? Det viste seg at han bodde sammen med ei jeg ble brevvenn med etter leierskolen i 5. klasse. Vi skrev brev i mange år, så om hun har tatt vare på alle de brevene, så har det nok blitt en god bunke ja. 


Men så gikk det som det ofte går, med mann og barn på hver vår kant så ble det lenger og lenger mellom brevene. Sånn var det, selv om vi bodde bare snøtt to mil fra hverandre, både da og nå.


Men i disse dager så finnes det både mobiler og facebook for å holde kontakten. Så får vi se da hvordan det går seg til framover. 


Så er det bare på tide å starte nedtellingen til jul...

4 kommentarer:

  1. Men har ni så där vackert snöigt landskap hos er. Vi får stå ut med bara minusgrader eller plusgrader och massa regn. Trist.
    Men jättehärligt att titta på era fina vita bilder :) Passar perfekt så här lagom till adventshelgen :D
    Nospussar

    SvarSlett
    Svar
    1. Snøen henger i en tynn tråd, for i dag har det regnet. Men når det av likevel er kaldt,så har det gått bra med snøen enn så lenge.

      Slett
  2. Jag hoppas att snön inte regnar bort hos er. Det blir ju så fina bilder med allt det vita. Här hemma är det bara grått... Kramis!

    SvarSlett
  3. Snøen er her ennå, men når det ikke er mer enn 0 grader, så forsvinner den vel. Håper på mer snø jeg da!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...