mandag 28. januar 2019

Gjengen min samlet


I går var dagen kommet som unga skulle innkassere luke 24 i adventskalenderen sin. Jeg fant ut at jeg skulle bli med innover til Oslo når de skulle på Escaperoom, så kunne vi møtes etterpå og spise litt pizza. 


Siden rommet lå rett ved Ring2 veien så hoppet jeg av ved Vigelandsparken. Jeg har hatt planer om å ta en tur dit på vinteren for å se statuene med snø på og kanskje ikke så folksom park som på sommerstid. Det begynte å bli litt småkjørlig, så jeg tok ambasadestrøket ned til Skøyen og satte meg til å vente den siste halvtimen før de kom til Peppes. 


Team Kveminga, Kenneth, Ingrid, Patran, Marius og Merethe klarte å bryte seg ut innen fristen gikk ut. Her er dommen fra Gatsby Maze.

There was certainly no fumbling around or clumsiness in your group! Straight to the point, immediately unraveling the truth behind Fall’s mystery. You kept it clean and with level heads, straightforwardly broke the maze. Though you had to endure a tiny jumpscare, getting your fingers a bit stuck, and some unpleasantly strong smelling beverages, I hope you still enjoyed yourselves in the past. I certainly enjoyed your kvemingless efforts!

/B.O.B. unit Joy


En vellykket dag og ønske var nå å få felles bursdagsgaver også, så jeg får vel legge hodet i bløt da og komme på noe lurt. De har bursdager fra februar til desember, så jeg har litt tid på meg.


Noen satte stor pris på at jeg kom hjem i går kveld, ikke det at de hadde lidd noen nød så lenge jeg var borte heller. Prinsessa på erta hadde samlet haugen sin i sofaen og sov godt på den. Akkurat som om sofaen er laget av stein og umulig å ligge på uten puter og tepper og aller helst saueskinnet.


Lurven er sjeleglad for at han har klart å kapre stolen før Ronja, for ligger hun først så må han flytte seg. Da kan du tro han jamrer ganske javnt en stund.


Dronninga holder overblikk til alt har roet seg, da kan hun sove også. Kvelden senker seg og jeg skal kose meg!


2 kommentarer:

  1. Hei,
    Så koselig å gjøre slike ting. Alltid stas å samle hele familien.
    Godt å komme hjem også, særlig når noen venter på deg :)

    Vivi

    SvarSlett
  2. Vilken fin dag det blev med alla ungar. När man har djur hemma brukar man alltid känna sig välkommen men det är klart, kommer du mitt i deras sovtid så får du vänta tills de vaknar :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...