søndag 20. januar 2019

Liste #3


Hva er jeg riktig god på? Så skal jeg sette en strek under de jeg måtte kjempe for å få til, og en sirkel rundt de som falt meg naturlig. Er det noen av tingene som havner i begge kategoriene? Det er det samme med lykken, du har den inne i deg, men du må trene for å få den fram slik at den kan blomstre.


Om jeg skulle ta for meg alt jeg er flink på på alle områder så kom det til å bli en lang liste fant jeg ut når jeg startet på denne oppgaven. Men en kan jo ikke være kjempeflink til noe en må kjempe for å få til mener jeg. Da har man vært flink til å få til en ting, ikke flink til å gjøre ting. Men mulig jeg tenker litt feil da. Samtidig så om en er riktig god på en ting, så er det alltid et forbedringspotensiale. Ingenting er perfekt på alle nivåer.


Det er mye jeg er god på. Jeg er god på jobben min, på de arbeidsoppgavene jeg har der. Jeg er god på det jeg gjør med mitt hundehold. Jeg er god til å finne på ting og har god fantasi. Jeg er god til å løse praktiske oppgaver. Jeg er flink til å ta bilder. Jeg er også flink til å få til nye ting inne kort tid, men det er noe jeg må skjønne vitsen med, eller grunnen til at en gjør det i det minste. Om jeg skal kjempe for å få til noe da må jeg ha en unik interesse for å få det til. Men er det noe jeg setter meg fore så får jeg det stort sett til på en bra måte. Jeg er flink til mye mer også, men hvor detaljert skal en være?

Men det er vel noe i det at ting som du mestrer så hever du lista etterhvert som du mestrer det bedre og bedre. Så egentlig er du jo svingod på mye om du legger lista lavt før du betegner deg som god. Men om du legger liste høyt så går det vel under kategorien kjempe for å få til? Så jeg er vel ikke helt enig i inndelingen i oppgaven, men jeg skjønner poenget med at du skal fokusere på det du er god til og sette pris på det du er god til for å få en lykkefølelse.

Vil du være med på årets utfordring?
Hver søndag klokka 12 kommer en ny liste, vil du være med på denne utfordringen og skape deg et lykkeligere liv?  Forhåpentligvis blir listene like godt gjennomtenkt alle som en. Nytt år, så 2019 har jeg skikkelig trua på! Vil du være med så skriv en kommentar i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...