fredag 18. januar 2019

God helg!


Jeg skreiv vel ikke veldig mye om filmen jeg var på i går kveld, men det ble seint før jeg kom meg hjem. Da var det egentlig bare å poste det innlegget jeg hadde laget på forhånd med noen nytatte bilder fra kvelden. Filmen var fin og veldig sannferdig egentlig, litt for "happy ending" til prognosene som ble satt fram gjennom filmen, men absolutt verdt å se. Utrolig flinke skuespillere i hovedrollene. 


Formen er nesten helt bra igjen, klart litt henger det igjen, men ikke særlig snørrete lenger i alle fall. Ute har det blitt nesten mildt i ettermiddag, så når jeg kom hjem fra jobb ble det vurdert en skitur. Jeg ligger litt dårlig ann med januarmålet mitt siden det har blitt ekstremt korte turer om det i det heletatt har blitt noe tur på hundene. Ekstremt dårlig form og iskald er ingen god kombinasjon for langtur. 


Etter runden i havna her om kvelden så fikk hundene mange klumper mellom potene, så før det ble noe tur i dag ble det både klo og poteklipping på hele bunten. Gradestokken hadde kommet seg helt opp på elleve kalde grader bare, så da falt valget på skitur på jordet. Pappa hadde gått noen runder siden sist snøfall, men det var ikke den helt store gliden på skiene. Etter en tre kilometer så gikk jeg inn igjen. En skal ta en litt rolig opptrapping etter noen helt rolige dager. 


I dag gjorde jeg alvor av noe jeg har tenkt på en stund. Det er jo en unik mulighet til å lære mye om hund. Når man hoder på med hund så er det en ting man skal være fullstendig klar over, man blir aldri utlært. Det gjenstår jo å se om jeg blir innkalt til intervju og om jeg kommer til runde to, men det håper jeg på.

8 kommentarer:

  1. Godt å høre at du er i bedre form :-)

    SvarSlett
  2. Deilige pusebilder :)
    God helg!

    SvarSlett
  3. Oj, vad kul om du får bli fodervärd :D Jag trodde att du redan hade fullt upp med alla de djur du har ;) Ska bli spännande att följa detta.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har ikke annet enn dyra veit du, så da er det ikke så fult opp. Det kan bli et veldig lærerikt år. Fult opp ett år klarer en godt.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...