søndag 10. februar 2019

Travel dag


Kjekt med slike helger som en kan sove så lenge en vil, iallefall til en våkner. Men når man har noen dyr som ikke går på do inne, men gjerne vil ut for å tisse litt. Da kan en ikke vente for lenge heller.


Jeg hadde tenkt å vaske litt, og da er det jo kjekt å ha klippet både pels og klør før en starter med renholdet. Alle mine koser seg både med kloklipping og med pelsstellet. Om voksne hunder ikke godtar det uten både unnvikelse, protester og annet. Ja da har du gjort det alt for sjelden når de var små. Vil du gjøre noe med det er det ikke for seint, men det krever litt mer jobb for å få det til. 


Ronja er vel den som det tar mest tid å få bra, men nå som hun ikke stilles ut lenger blir det en lettere variant. Da er det gjort på en liten stund


Det verste er at en ser nesten ikke at en har klippet noen ting på Ronja, men når en skal koste det opp så blir det et helt søppel brett.


Siden jeg har meldt på Hailey til NKK sin utstilling i Bø på fredag, så blir det noen dager med klipping av henne. Første dagen er det en grovklipp, så blir det litt og litt justeringer ettersom det trengs. På onsdag blir det bading så pelsen legger seg litt ned før selve dagen. Blir spennende å se hvordan hun gjør det i unghundklassen.


På tide med litt mat før en setter ned litt innsats i å få det reint rundt veggene.


Det tar fort et par timer når en skal rydde litt, vaske og innimellom blir det litt andre småting som dukker opp. Sette på en vaskemaskin og andre forefallende ting.


Når vaskemaskinen er ferdig så må klærne henges til tørk.


Det regnet fortsatt da jeg var ferdig med husvaskingen, så da ble det tur med hundene i regnvær. Det regnet ikke like mye hele tiden, men jeg ble litt småvåt før jeg var hjemme igjen.


Toget til Bergen kom da jeg skulle krysse jernbanen.


Regnet frøys på bakken og gjorde det rimelig glatt der det var godt brøytet på veien. På andre siden var det ikke nybrøytet og helt fint å gå, men siden hos meg på vei tilbake hadde snøplogen vært ganske ivrig så der ble det holke.


Det beste med å ha vært litt effektiv om dagen er at en kan kose seg resten av dagen. Etter en våt tur var det godt med en varm dusj og tørre klær.


Patran skulle hentes før middag, det var litt småsubbete å kjøre, men greit nok så Patran øvelsekjørte hjem igjen.


Det ble Tickamasala og ris på oss.


Siden jeg hadde tatt av sengetøyet og vasket det også så er det greit å få lagt på nytt på senga før en står i døra og skal legge seg.


Nå skjer det ikke mer så det ble sofakos resten av kvelden med litt tv titting. Bildene dokumenter gårsdages aktivitet, for i dag hadde jeg ikke planer om å gjøre noen verdens ting. Det hadde blitt en ganske ensformig dag for deg å følge med på.


Dette var mitt bidrag til EFIT, Har du lyst til å se de andres dag kan du se HER

3 kommentarer:

 1. Åh, så gott med Tikka Masala!
  Visst är det otäckt med halkan som blir när vädret växlar så förskräckligt? Det måste bli överfullt på sjukhusen av alla som ramlar och bryter ben och armar.
  Så mycket pyssel du har med hundarna och tänk så mycket päls du får klippa bort - du kan säkert göra något kreativt med allt hår!

  SvarSlett
 2. Kikar in på din dag lite i efterhand!

  SvarSlett
 3. Bättre sent än aldrig sägs det ju Nu kikar jag in på din dag. Mysiga hundar

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!