mandag 29. oktober 2012

MannekengSom modell (mannekeng) viser du fram motekolleksjoner, kosmetikk og andre gjenstander ved å posere ved fotografering eller filming i kunstnerisk eller reklameøyemed.Oppdragene som modell er varierte, fra oppdrag som fotomodell til statist i filminnspilling. Under motevisninger går modellene på en catwalk og viser frem antrekk og kolleksjoner. Du kan også stå modell for kunstnere som skaper skulpturer eller malerier.Det er relativt få som livnærer seg av modellyrket. Ofte gir modelloppdragene en bi-inntekt eller kan være et midlertidig arbeid.


Se så flott genser jeg har fått av mamsen! Den ble jeg kjempeglad for, jeg formlig danset rundt når jeg hadde fått den på meg. For om jeg skal være sånn Showgirl så må jeg ha noe ull på kroppen når jeg skal ut til vinteren. For da kommer det mange sånne blå grader! Dem er ikke så koslige, da er det best å være inne og fyre i ovnen. Siden vi bor her vi bor så kommer det både 20 og 30 sånne blå grader om vinteren. Med genser slipper jeg også mange snøballer som fester seg i den lange pelsen min når det er varmere, sier mamsen.


Jeg er helt uimotståelig, så jeg får sikkert flere modelloppdrag tror mamsen.

1 kommentar:

  1. Wow. Skikkelig fin var du! Hon der moren din kan virkelig strikke, ass :) Bra shoot. Godkjent!

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!