torsdag 18. oktober 2012

Så kom sekretæren!


I går kveld kom Heidi og Elise med sekretæren. Gjett om det ble gjensynsglede? Mamsen til Mina skal på tur, og Mina er jo litt liten til å ha kåken for seg selv helt til søndag kveld. Da er det kjekt for sånne sekretærer å ta et oppdrag hos meg!


Når mamsen var på jobb i dag så var vi alene i hundegården, men vi brukte ikke dagen på å sover for å si det sånn. Nabomamsen holdt øye med oss og skulle ordne opp om vi ikke klarte oss. Men vi klarte det vi! Da var det godt å kunne slappe av litt sammen med Patran når mamsen laget middag. Vi hadde jo fått maten vår, så nå skulle vi bare lade opp til skauturen til kvelds.


Tror nok mamsen hørte oss snorke helt inn på kjøkkenet...


Når vi skulle gå tur så regnet det i bøtter og spann, men det brydde vi oss ikke noe om! Vi løp som bare rakkern hele tiden. Mamsen sa at det ble ikke så lang tur som vi pleier i dag altså, for mamsen er ikke veldig glad i regnvær på tur.


Sekretæren storkoser seg i sofaen for å bli tørr etter turen. 


Ja sekretæren fikk ikke være her alene da, jeg måtte jo holde henne med selskap. Mamsen var ikke så blid når vi aierte da, så vi måtte enten ligge stille eller gå ned på golvet. 


Jeg skal innrømme at valget var ikke så veldig vanskelig etter en dag full av leik ute.


Mamsen tok med sekretæren på hunderommet for litt klipping. Skal si deg, det var ikke riktig lite som ble borte etterhvert. Jeg storkoste meg på golvet, vel vitende om at det ikke var jeg som skulle til pers i dag!


Maskin klippingen ble tatt i går kveld, for da hjalp Merethe med å holde henne fast, så det ikke skulle bli noen sleivklipp. Kan ikke ta noen sjanser når det er utstilling på oss begge om en måneds tid. Tror jeg og mamsen gleder oss like mye til det! Mamsen har snakket om at vi kanskje skal ta oss en tur på Dogs4All i november også, selv om jeg ikke er gammel nok til å løpe i ringen er det kjempe god trening for meg. 


Så var det natta her! I morgen er det ny leikedag!

2 kommentarer:

  1. Asså, hon der ser ganske kul ut. Nok en gang må eg påpeke at den nesen hadde eg spist opp. An ser bare SÅ god ut! MmMm. Mamma hylte litt igjen no. Hon synes dokkar e så skjønn.


    Eg blir seff litt sjalu...

    SvarSlett
  2. *Nyyyyyyyyyyyyyyyyter* ros fra mamsen din og besøk av sekretæren ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...