lørdag 27. oktober 2012

Tur i sola


Når en har vært ute hele dagen og løpt i skauen, da blir en bitte litt trøtt når en kommer inn i varmen etter at en har spist maten sin. Lørdags kos på sofaen er helt perfekt!


Vi må virkelig nyyyyyyyyyyyyyte de siste dagene med sol. For vi som bor på måsasia av dalen, så forsvinner sola om vinteren, sier mamsen. Tenk da blir det vel helt svart hele tiden da!!! Men da lo mamsen og sa at vi bodde ikke i Nord-Norge heller da, der blir det helt svart. Men hos oss så skinner sola på andre siden av dalen i det minste, så mørkt blir det ikke. Men i februar kommer den tilbake på gårdsplassen igjen. Hmmm for et sted jeg har kommet til etter at jeg dro fra Sverige!


Trengs visst snart en liten justering av pelsen min igjen, men siden jeg skal på utstilling om noen få uker så tar vi det ordentlig da. Mamsen kunne gjort det hver dag, men så nøye kan vi ikke være til hverdags mener mamsen. Jeg må jo få være med på alt som skjer ikke bare være pyntedukke.


Når det kommer sånne blå grader så blir alt så hardt. Til og med sølepyttene kan jeg gå på uten å bli våt på potene!


Mamsen har sjekket opp noe som heter terminlister og funnet ut at det er jeg som skal prioriteres. Både hun og jeg trenger trening på å vise meg fram. Mamsen er ikke vant til å holde i hunden på utstilling, så det blir nok en overgang. Men hun er så snill og medgjørlig, så jeg håper vi klarer oss greit. 


Tessy er kosete og vi leiker nesten hele tiden.


Skikkelig klining altså!


Men vi er ikke helt avhengig av hverandre altså, vi sjekker ut på egenhånd også. 


Det er egentlig kjekt å være på tur med sånne store pelsdotter, for dem er så tunge at det harde vannet knekker så det går ann å drikke det igjen!


Det er så mye rart å sjekke opp når vi er på tur, må jo snuse etter om det har vært noen der i mellomtiden. 


Skal jeg være pingle som pelsdottene og krype under buska som har blåst over ende, eller skal jeg leike lynvingen og sveve over...?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...