torsdag 24. oktober 2013

Kveldshimmelen har fått en ny stjerne i går kveld


Sognafarets Ada the Queen og flats "Ada" ble 11,5 år. 

En stor personlighet har forlatt oss.

Født 4. april 2002

Øyne fri desember 2007
HD: A
Beste plassering utstilling: 1AK, 2 VK m/ck, 5BTK

Ada har 3 HP og 2 CK på utstilling BIM valp

Kurs: Valpekurs og Konkurranselydighet

Avkom: 27 avkom på 4 kull

Siden hele gjengen var til vaksinasjon i høst så har det bare vært et spørsmål om tid før det var Ada sin tur til å forlate denne verdenen. Jeg har lite til overs for at dyr skal gå på smertestillende for å fungere, men jeg prøvde en flaske på Ada. Hun ble kjempepigg i to dager, så var formen den samme igjen. Hun fikk resten av flasken også, men når den var tom så ble det ikke kjøpt noen ny. 


Ada var valp som jeg beholdt fra mitt aller første kull. Hun hadde en stor personlighet og har aldri knurret en eneste gang hverken til folk eller dyr. Ada var makligheten selv og hadde aldri noe særlig futt om hun måtte jobbe. Men på tur trivdes hun og da var det ikke to fingre imellom. 

De siste to-tre ukene så begynte hun å kaste pelsen. På slutten hadde hun ikke mer pels enn når hun var nedrøytet etter valpekull. Hun ble stadig tynnere selv om matlysten var på topp. Om hun ble med på småturer i skauen på slutten, så gikk hun helt i beina mine. På slutten av runden så var hun litt etter. Da var det bare å innse at Adas tid begynte å renne ut. Det var et tungt valg å ringe dyrlegen for å bestille time, men er man hundeeier så må man være sitt ansvar bevisst. De skal ha et verdig liv til det siste.

Hvil i fred min beste venn!

6 kommentarer:

  1. Sorgligaste som finns att säga farväl <3
    Hon har det bra i hundhimmeln.
    Klem
    Fia

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg velger å tro at det var til rett tid og at hun får fred nå...

      Slett
  2. Om alle hadde vært som du Lillian, se når tiden er inne å gi slipp...... Vondt er det, men helt annet vondt å se at en firbeint venn er dårlig. Trenger vel ikke si at du skal ta vare på gode minner, det vet jeg du gjør <3
    Go snutesuss fra Tiriltuppa, og en go trøsteklæms fra meg <3

    SvarSlett
  3. Vacker stjärna som slocknat!! RIP!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...