mandag 28. oktober 2013

Mamsen som sykepleier


Såret mitt må skiftes på, så i går gjorde mamsen klart på kjøkkenbordet. Klart jeg måtte sjekke hvorfor teppet mitt havnet på bordet!


Mamsen fant ut at hun skulle hente et håndkle, for at jeg ikke skulle få noe hår i såret... så da lå jeg nå der da.


Se så lite pels jeg har på labben min, det kommer til å bli kaldt til vinteren det! Så nå har jeg satt igang mamsen til å strikke genser til meg med laaaaaaaaaaaange bein. Jeg vil ikke fryse altså.


Det ble litt på kryss og tvers som dyrlegen måtte så, men mamsen tror det gror fint igjen så jeg blir akkurat som før. Både poten og kloa mi som er litt oppe på beinet har det gått helt fint med. Patran måtte holde meg litt rolig, for jeg skulle jo sjekke jeg også. Når bandasjen endelig ble borte så var jeg jo nødt til det!


Må jo sjekke at mamsen har handlet inn brukbare saker til å bruke på beinet mitt.


I dag ble det både kloklipp og skifting av bandasje. Merethe kom for å kose med meg også. Det er litt kjekt å være småsyk da... I går fikk jeg være med papsen for å skrive timelistene hans. Etterpå var vi hos mamman hans og hilste på kattepuser. Pusene var ikke hjemme sist jeg var der, så i går knurret jeg til dem. Ja må jo vise dem at det er jeg som er vakthund når jeg er der og ikke dem. Papsen sa at jeg ikke var sjef der, så jeg måtte ti stille. Hmmm må jo ha lov å prøve meg da...


Det er så godt å få all oppmerksomheten så jeg sovner nesten. Malin har flyttet inn i senga til Patran om natta, siden jeg må ha litt plass til labben min. Helt greit å campere på kjøkkenet om natta. Der har jeg både seng med tepper i, mat og vann. Eneste som mangler er noen til å klø meg og kose med meg hele natta...


1 kommentar:

  1. Men snälla söta Ronja då, vad är det vi läser!!! Matten min har varit urdålig på att överhuvudtaget besöka bloggar senaste tiden.)
    Fy vad du råkade ut för, så fruktansvärt både för dig och för matten!!
    Sånt där får ju bara inte hända! Lilla vän, du måste ju få uppleva den där ålderdomen som du skrev om för en tid sedan, när du undrade om du skulle börja förbereda dig för den redan nu...
    Nu blir ju ändå allt helt bra igen så småningom, vi har läst alla inläggen och sett hur duktig och tapper du varit.
    Fint att du blir så ompysslad, kan du inte få någon att ligga där i köket tillsammans med dig på natten, och gosa. Jag menar, ni kan ju ligga på golvet båda två... ;)
    Riktigt god bättring önskar vi dig, och så skickar vi massa goda tankar till både dig och matten din. Förresten, vi skickar goda tankar till hela din stora flock, både fyr- och tvåbenta.
    /Kasper, kaspermatten, och alla katterna!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...