lørdag 19. mars 2016

God påske!


Så var det endelig påske og mange dager med fri! Jeg gjorde en iherdig innsats i dag så jeg skal slippe å gjøre noe særlig de kommende dagene. Nå ja jeg skal sikkert gjøre noe, men ikke noe som innbefatter husarbeid i alle fall!


Her er gjengen helt klart i feriemodus alle sammen. Skitur,appelsiner og påskegodt i påskeegg må man ha. Da kan det komme helligdager på løpende bånd!


Dagen startet med litt handling, før en geocache ble tatt på veien hjem. Husvask og klesvask før det ble skitur og middag. Hjemmesiden må jo få litt påskepryd, så da var det bare å samle sammen noen remedier og kommandere hunder på plass. Solbriller er ingen enkel sak å få plassert på glatte pelsneser uten ører å henge dem bak, men den som gir opp har tapt. Det endte med at jeg startet med brillene forholdsvis høyt opp på hodet, så seig de sakte nedover etterhvert som jeg knipset.


Med slike forhold ved heimen så er det ingen grunn til å dra på hyttetur i påsken. Er man hjemme så kan man ta dagsutflukter uten å pakke bilen full og ha masse styr. Som de sier på radioreklamen, har du glemt noe hjemme, da blir påsken på fjellet lang da...


Vi ønsker dere alle en riktig god påske!


4 kommentarer:

  1. Hela flocken önskar er en Glad Påsk också! Kramis!

    SvarSlett
  2. Vi önskar er också en Glad Påsk! Nog skulle man allt kunna ha helgdagar på löpande band, så trevligt det hade varit :D Och så snygga ni är i era solglasögon, ser verkligen ut som att ni njuter av det fina vädret :)
    Nospussar

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...