onsdag 9. mars 2016

Oppmuntring


Når Merethe var hjemme i helga hadde hun med en morsdagsgave til meg. Jeg har to utflyttede som er ferdig med tenårene, og de store prøvelsene har uteblitt. Snille unger. Sistemann har blitt tenåring, og det har ikke været noen store prøvelser der heller. Ikke enn å i allefall. Tror nok mye av det kan takkes en bra oppdragelse fra de var små. Klar og tydelig, samt en liten dose av oppbacking. 


I går var jeg på kontroll med armen hos lege, den så bra ut. Men jeg fikk henvisning til hudlege for å være på den sikre siden, som hun sa. Jeg så ikke helt hensikten, for jeg har vel større forutsetning til å se endringer selv enn en som aldri har sett armen før operasjonen eller etter.


Vår målet for dagen, men det var lite med sol i dag, så det fikk bli noen gårværsbilder av vinterkunst. Det kommer i eget innlegg, for det var overraskende mye selv om det både er vinter og stengt der. Det er en multiboks der i geocachingen, så jeg tenkte å samle inn litt informasjon så jeg kan regne ut litt hjemme før boksen sankes. Lite brøytet, men hoved stien var framkommelig.


Når vi først var nede ved elva så gikk vi bort til Bergerfoss. 


Dette er det første kraftverket langs Randselva hvis du følger elva nedover fra utløpet av Randsfjorden.


Den boksen fant jeg heller ikke, så i dag var det ingen vellykket rundtur. Konklusjonen på dagen var kun en boks, så det er vel bare å vente til det blir mindre snø rundt omkring. 


2 kommentarer:

  1. Otur med cachen men det var ett snyggt litet kraftverk... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi skal tilbake når snøen smelter og elva går flomstor! Tipper det blir flotte bilder...

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...