fredag 23. mars 2018

God Påske!



Siste arbeidsdag er over, nå er det virkelig påskeferie i hele ti dager til endes. Jeg skal ikke gjøre det store ut av det, det blir en hjemmepåske, men det kan jo hende en får en ide eller to så det skjer noe. Med rumpa i sofaen i ti dager, det er liksom ikke helt meg.


Med påsken så kommer våren, og med våren kommer blomstene. Jeg har ikke kjøpt meg noe påskeliljer i år, men har jo tenkt å handle litt i morgen tidlig. Kanskje det havner en gulblomsterkvast med hjem da,



Hva forbinder du med påsken? Jeg veit ikke hva det kommer av, men jeg forbinder påske med solskinn. En påske uten solskinn er liksom ingen påske. Appelsiner og solo. Påskekrim og påskeegg med godteri. Bløtkokt egg til frokost. Skiturer og pølsegrilling. Sjokolade og brus. 



Når jeg var liten så var vi på hyttetur på fjellet i påsken, men jeg solgte hytta for en god del år siden. Hyttetur var ikke samme kosen lenger og når ting blir mer ett ork enn glede. Da er det på tide å se på hva som er vitsen med å ha hytte egentlig. 



Om jeg skal lage noen påskekrim i år er jeg ikke så sikker på, det er en god del jobb og en slump med fantasi for å få til noe givende og fengende. Du kan jo ta en liten titt på tidligere års påskekrimmer. 







Uansett så er det bare å nyte påsken!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...