fredag 15. november 2019

Avslutning valpekurs


I går kveld var det siste dagen med valpekurs for Bella. Hun har vært et prakteksemplar å være på kurs med, utrolig lærenem og ikke vond og be. Det har egentlig vært gjennomført vått vær på disse kveldene, så det er greit at det er ferdig nå.


Veldig flinke valper som besto kurset med glans. Både sitt og bli, stå, inkalling og fri ved fot. Knall flink gjeng av flat coated, golden og labradorer.


Denne helga har jeg ingen planer overhodet, tror ikke jeg skal finne fram vaskebøtta engang i morgen. Nei denne helga skal jeg bare kose meg fra morgen til kveld. Det er spådd vått kalvvarmt vær framover, så da blir det ingen langturer av noe slag heller.


I dag ble det tur med Silje og Mathilde rundt Blystadrunden. Det er lenge siden jeg har gått der, så Bella og Ronja ble med. Ronja er passe stor for Mathilde, så det var ekstra stas.


Før vi var kommet helt rundt begynte det å snø litt. Innen jeg var hjemme igjen så hadde det gitt seg, men det kan jo hende det kommer mer på Sokna enn her. For her regner det nå.


I kveld blir det tidlig senga kjenner jeg. Jeg er ikke noe særlig i form, noe ufattelig trøtt og sliten. Skulle ikke være noe grunn til det egentlig. Ligger kanskje litt tankevirksomhet bak som gjør at jeg har mest lyst til ikke å gjøre noen ting og bare trekke dyna over hodet og sove til mandag morgen, eller aller helst lenger.


Ligge litt til lading en stund...


Tenk om en hadde satt mer pris på å være liten når en var liten og bekymringsløs. Når det eneste en ventet på og lengtet etter var å bli så stor at en kunne være seint oppe og se på detektimen på tv. Kunne få sykle uten følge og kanskje noe nytt og fint å ha på seg. Så ble en stor da. Kunne være seint oppe, behøver egentlig ikke å legge seg i det hele tatt. Kan vel ikke si at det akkurat er den optimale lykke på en måte...


Nettbankbrikka mi låste seg i går kveld, så prøvde jeg den jeg hadde på jobben og jammen låste den seg også. Jeg ringte kundeservice og de sa jeg måtte i banken med gyldig legitimasjon. Jeg har jo levert pass jo sa jeg, jo det så hun, men det hadde gått ut. Ja jeg veit at det hadde gått ut i 2016. Jeg kunne levere førerkort i banken for å få åpnet tilgang til nettbanken min, men da var ikke brikka gyldig som bankid. Jeg dro rett ned i banken og der skjønte de ikke hva de hadde ment på kundeservice, for det holdt med å levere bankkopi en gang. De påsto også at brikkene mine skulle virke. Det gjorde de ikke når jeg kom tilbake på jobb. Så jeg får ta de med ned i banken på mandag begge to. Kan jo ikke være uten bankid som virker når en stadig er inne i Altinn på jobb. Eller betale regninger hjemme.   


Så er det helga!


1 kommentar:

  1. Det är fint ute när frost och snö förvandlar landskapet. Härliga bilder på både frost och fina hundar :D
    Tekniken ska bara funka och när den inte gör det blir det genast besvärligt. Hoppas du får ordning på allt så att du kan sköta bankaffärerna.

    SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!