søndag 17. november 2019

Liste #46


Hver opplevelse gjør livet mitt rikere, jeg skal være stolt av de valgene jeg gjør. Skriv en liste over ting jeg har oppnådd denne uka, store eller små ting. Hvordan følte jeg meg når de var oppnådd.

Ja akkurat denne uka har jeg kanskje oppnådd noe, jeg håper i alle fall at jeg har oppnådd noe som er verdt å bygge videre på. Jeg har vært flink, heldig og hatt skikkelig utur så da må kanskje gjennomsnittet av uka være bra. Det har vært en uke som føyer seg inn i den går hverdagen sånn totalt sett. Men som har gitt meg glede på flere plan.

Trøbbelet har vært på det tekniske planet, med både det ene og det andre. Nettbank som ingen av brikkene virker, kundeservice i banken som sier at nei jeg må levere pass for det jeg har levert er gått ut. Når jeg kommer i banken så skjønner de ikke hva de hadde ment på kundeservicetelefonen.

Jeg har en oppvaskmaskin som starter når den føler for det. Så nå i helga startet jeg fredag med å prøve å få den til å ta oppvasken, men den protesterte iherdig hele fredag og noe mindre på lørdag, før den plutselig startet og vasket ferdig uten at jeg hadde gjort noe annet enn å trykke på knappen for sjuhundrede gangen.

Kroppen er trøtt og sliten, så jeg la meg halv ti på fredag kveld. Sov til ni lørdag morgen og hadde to dubber på sofaen før middag lørdag. Kanskje jeg blir syk, sånn skikkelig sovesyk og ikke vil stå opp i det hele tatt. Da hjelper det med et par gode ting jeg kan tenke tilbake på denne uka, ting jeg er skikkelig fornøyd med.

Jeg har tatt portrettbilde av så si alle jeg jobber sammen med, de siste skal tas på mandag. De sier selvskryt lukter det vondt av, men jeg synes bildene ble knallfine. Mye finere enn de som ligger der nå som er tatt av profesjonelle fotografer og det er betalt mange penger for å få tatt. Det er en grunn til at jeg ikke har hatt bilde av meg der, ja samme grunnen som at jeg ikke ville bli tatt bilde av en gang. Jeg så jo hvordan de gjorde det.

Avslutning på valpekurset med Bella. Hun har blitt kjempeflink iløpet av disse ukene som kurset har gått over. Gleder meg stort til å jobbe videre med henne utover vinteren og våren. Hot, handsome, handyman stakk innom igjen, så nå er det bare å krysse fingrene for neste kapittel.

Vil du være med på årets utfordring?
Hver søndag klokka 12 kommer en ny liste, vil du være med på denne utfordringen og skape deg et lykkeligere liv?  Forhåpentligvis blir listene like godt gjennomtenkt alle som en. Nytt år, så 2019 har jeg skikkelig trua på! Vil du være med så skriv en kommentar i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...