lørdag 2. november 2019

Gårsdagens gode gjerning


Det har virkelig dreid seg om Bella den siste tiden. Med valpekurs på torsdag, hvor det for en gangs skyld ikke regnet. På fredag ble det en tur på Eggemoen med ei jeg jobber sammen med og setteren hennes som er litt eldre enn Bella. Luna ble ikke veldig begeistret over Bella, enda Bella var veldig stille og rolig hele turen. Luna tødde litt opp etterhvert. Hun sluttet å klatre opp på Heidi når vi fikk gått innover gamle flystripa et stykke. Bella gjorde noen tapre forsøk på å få igang litt leik, men Luna var ikke videre interessert i det heller.


I anledning Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere samfunn, skal vi kle Norge med hjemmestrikkede oransje skjerf den 1. november. Hvis du vil at vi skal henge opp ditt skjerf, trenger vi det levert til oss innen 24. oktober. Hvis du strikker flere skjerf, spar ett til deg selv og bruk det gjennom høsten og vinteren. Tanken er veldig god, men jeg syntes dette var en helt elendig plassering av skjerfet. Tenk hvor vått og skittent det blir iløpet av få minutter. Rett i Hønefoss mest trafikkerte kryss med forholdsvis tåkete luft og salting på veien. 


Tidligere på dagen hadde jeg vært på skautur med kamera og hunder. Det er jo nesten mørkt når jeg får spist etter jobb, så da er det greit å ha noen bilder å gå på igjen. Ellers så er det vel bare å nyte helga, jeg har en aktiv helg i forhold til det jeg pleier. I tillegg så har jeg fått endel å tenke på, så det er bare å Gi litt mer F*en som Tommy Steine, og komme seg opp på andre siden fit for fight igjen.



Jeg klarer halvparten av showet hans med glans, jeg bekymrer meg ikke. Men jeg grubler litt, men ikke for mye egentlig. Bare litt sånn til jeg kommer til en konklusjon jeg synes er fornuftig. Men innimellom tar noen ting litt lang tid å få til noen fornuftig konklusjon på. Da ender jeg stort sett opp med å skylde på skjebnen... Det var rett og slett ikke meninga at det skulle klaffe denne ganger... 


Nå går ferden straks avgårde til Sollihøgda for å møte Bellas bror! Det gleder jeg meg til, det blir nesten barnebursdag, for de er 6 måneder i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...