mandag 11. april 2022

Full navneforvirring

leonberger

Når en kjenner flere med samme navn og hunder har menneskenavn, ja da kan det bli litt forvirring for en militær som er hjemme på perm. Ja for om Patran er hjemme ei uke eller så, ja så har jo jeg noen avtaler som går helt greit å fullføre med ungen i hus. Hun trenger ikke akkurat barnepike lenger. 

leonberger

Formen hennes er stadig stigende og de siste dagene før helga var hun faktisk våken når jeg kom hjem fra jobb. Glimtet til med middagslaging et par dager til og med.

finsk lapphund golden retriever

I helga har Anne jobbet og da har jeg hatt med meg Otto på tur, bildene er fra en tidligere tur som Anne var med. Men i helga så cachet ikke Patran at det var to som het Anne, da ble det litt forvirring. Ja for Anne som er bondekona vet hun hvem er og Anne med Otto har hun bare hørt om. Og Otto trodde hun var mannen til Anne, selv om hun mente han egentlig het noe annet, ja bonden altså,

leonberger

Men siden jeg stort sett driver med mye rart så stusset hun bare litt over at jeg måtte gå tur med mannen til Anne hele helga da hun jobbet. Ja for de hadde jo ikke så mange hunder annet enn det burde da denne mannen klare selv. 

finsk lapphund

Så når vi spiste middag før helga ble det snakk om mine planer de kommende dagene. Da skjønte ikke jeg helt hva hun mente, for jeg klarte ikke å følge hva som egentlig var problemet. Før jeg plutselig skjønte hva hun egentlig ikke hadde fått med seg. 

finsk lapphund golden retriever

Så å ble det Saue Anne, Såpe Anne og hunden til Såpe Anne. Ikke greit å være utflyttet og plutselig dumpe inn i en aktiv hverdag igjen som er endret siden du bodde hjemme. Så for ordens skyl er jeg ikke på lufting med mannen til hverken Saue Anne eller Såpe Anne, men hunden til Såpe Anne.

finsk lapphund golden retriever

Du syntes ikke dette virket litt rart da? spurte jeg Patran. Jo, men jeg driver jo med så mye rart var svaret, så det hadde ikke vært usannsynlig at jeg holdt på med slikt... lenge leve hjelpsomheten, men noen mannelufting i nabolaget tror jeg ikke jeg kommer til å starte med. Ikke med byttearbing som betaling i alle fall. Klarer meg med å lufte mannen til Merethe på tur jeg.

finsk lapphund golden retriever

Nå er det slutt med skauleisturer med løse hunder, nå får både rådyr og elger kalver rett rundt hjørnet.

leonberger

Men så kommer høsten igjen og turene kan bli både mange og lange.

leonberger



2 kommentarer:

  1. Hahaha, ja ibland kan det bli lite tokigt :D Vilken tur att ni redde ut det.

    SvarSlett
  2. Denne Otto er jo egentlig litt av en drømmemann, da 😅

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...