søndag 12. juni 2022

EFIT - Min dag i dag


 Når man våkner opp på hotellrom lørdag morgen, etter firmaets julebord. Vi hadde nemlig utsatt julebordet og når det nå nærmer seg sommeren så er det på tide å avvikle det før det blir jul igjen.


Når man har hotellovernatting, så har man også hotellfrokost 


Når man er like i nærheten av Verdens største hoppbakke så må man ta en liten tur på toppen. 1073 trappetrinn. Jeg kombinerte det hele med stolpejakt, så nå er det 10 stolper til på statistikken.


På veien hjem ble det stopp på Krøderen, der er det nemlig en bok kiosk. Så jeg plukket med meg en stabel bøker hjem, med god samvittighet. Dette var den mest overfylte bokkiosken jeg har vært inne i.


Når en har vært brote siden fredag morgen er det veldig godt å bare kunne nyte å være hjemme litt. Vanne litt i drivhuset og se om det er flere blomster som trenger litt vann.


Sola og regnet har konkurrert i løpet av dagen. Så det var bare å nyte sola på verandaen når den først fant ut at den skulle titte fram. Leste ut den boka jeg holdt på med, så det var bare å ta ny bok fra toppen av haugen jeg hadde tatt med meg tidligere på dagen.


Resten av kvelden feirer Sokna "Soknadagen" og kafeen er 75 år. 


Ett foto i timmen handlar om att, precis som det står att man ska ta ett foto varje timme en dag. Detta gör vi en eller två dagar i månaden på fastställda dagar. Är det inte så att det ändå passar så går det ju ändå att göra en egen dag och sen posta i senaste ”EFIT-dagen” här på sidan.

4 kommentarer:

 1. Beautiful photos! Thanks for sharing :)

  Abdel | Infinitely Posh.

  SvarSlett
 2. Börjar med hotellfrukost och slutar med fest - vilken dag!

  SvarSlett
 3. Hoppas julbordet smakade bra. Frukosten ser i alla fall god ut. Det var en väldig massa steg upp i hoppbacken. Jag gick upp 197 steg i fyren på Öland och då var jag ganska matt i benen. Du matar på bra med pinnar och det är kul att hitta dem på platser man inte brukar vara på. Skönt att komma hem och ta igen sig lite efter festande med jobbet :D

  SvarSlett
 4. En intensiv dag förstår jag. Hotellfrukost låter lyxigt, skönt och gott :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!