torsdag 9. juni 2022

En helt vanlig familie



Hvor godt kjenner du egentlig dine barn? Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte familien din? De er en helt vanlig familie. Presten Adam, juristen Ulrika og deres 19 år gamle datter Stella. De bor i et fint villastrøk utenfor Lund og på overflaten virker alt å være perfekt. Men en dag raser alt sammen. Stella blir anklaget for mord og blir varetektsfengslet. Tilbake står de fortvilte foreldrene som ikke forstår hva som har skjedd eller hva de skal ta seg til. De vil gjøre alt for å hjelpe Stella, men spørsmålet som dukker opp er hvor godt de egentlig kjenner sin datter. Eller hverandre. I tre ulike deler følger vi far, mor og datter, og bit for bit avsløres sannheten om hva som egentlig har hendt. En helt vanlig familie er en psykologisk spenningsroman om tre mennesker som tror de kjenner hverandre, men som lever i ulike verdener. Og den fine linjen mellom rett og galt, løgn og sannhet.

Når jeg hadde lest en liten stund i denne boka kom jeg til å tenke på ei bok jeg har lest tidligere. Middagen, En bok om en fasadefamilie.

Denne boka her var litt mer jordnær og det var uvisst hva som egentlig hadde skjedd, nesten til siste side. Absolutt verdt å lese om du liker psykologisk spenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...