fredag 18. august 2023

Jeg hadde motivasjon

tåke trær himmel

Intensjonen var der lenge. Motivasjonen var der lenge. Håpet var der lenge. Jeg hadde skikkelig trua, men ... 

tåke trær himmel

Den ene ferieuka etter den andre fikk en kald dusj av regnvær. Jeg er så lei regn! Jeg veit det ikke hjelper å klage på været. Jeg veit at det ikke hjelper å være sur å lei på været. Man må gjøre det beste ut av det, sier dem. Ikke nok med at det har regnet, jeg har blitt bombardert med hagl ved to anledninger også. 

tåke trær himmel

Jo da jeg har hatt en fin sommer, jeg har gjort mye forskjellig, jeg har hatt det veldig trivelig med mange. Men det kunne blitt så mye bedre med en god dose mer solskinn, en god dose mindre regnvær. Jeg hadde stor trua på høsten, men nå har jeg en følelse av at høsten har kommet alt, enda kalenderen kun sier midt i august. Jeg er ikke klar for høst ennå, enda hvor fin den blir. Jeg skal gå i hi jeg nå. Sitte inne i sofaen og se på tv, fyre i ovnen og stappe i meg godteri.

tåke trær himmel

Hva skal til for å endre humøret? Noen ganger skal det ikke mye til. Bare sola titter fram, bare det er oppholdsvær i det minste. Bare du får et glimt av av en, noen som sier noe positivt. Det har alt med innstillingen din til hvor du vil rette fokuset ditt. Bekymringer hjelper ikke, hverken i forkant eller i etterkant. Man må gjøre det beste ut av ting uansett. Så jeg planlegger nye turer, evig optimist, leier hytte på fjellet og håper på mange lange fjellturer. Avtaler flere hytteturer i litt lavere strøk og håper på fint vær da også. Kanskje det ikke er så kaldt vann at det er nesten godt å bade før en legger seg til kvelds.

tåke trær himmel

Som du skjønner så var dette siste dagen på jobb før ny ferieuke. Jeg har planer fra i kveld til tirsdag uka deretter. Du får se hvor mye som blir gjennomført etterhvert. Blir været dårlig så blir det vel ikke fult så vellykkede turer og planer, blir det bra vær, så kan det hende det blir litt ekstra også, som ikke er planlagt ennå.

tåke trær himmel

Men jeg har trua på ei fin ferieuke! Hr Yr har ikke fult så trua.

tåke trær himmel



 

5 kommentarer:

  1. Du har gjort massor med trevliga turer till många platser men det är klart att du gärna vill ha solsken och skön värme på din semester. Jag håller tummarna hårt för att du ska kunna göra allt du har planerat och kanske lite till.

    SvarSlett
  2. Nei, været får vi dessverre gjort noe med. Jeg forstår at du har håpet på bedre vær, og det hadde jeg også trua på denne sommeren. Jeg synes også at det ligner på høst nå. Det vil vi ikke ha enda!

    SvarSlett
  3. Krysser fingre for at sola skinner til uka☀️☀️🤞🤞☀️☀️

    SvarSlett
  4. We had gotten so tired of the rain too. Finally we have had several nice sunny days in a row. Beautiful photos as always!

    SvarSlett
  5. It's so hard when we really want to do something, and the weather is uncooperative. I hope you do get some nice sunshine soon.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...