onsdag 4. april 2012

Andre påskeutfart


Røsholmstranda med en blikk stille Tyrifjorden i bakgrunn. Nydelig vær i dag på Ask.


To store agenter på Røssholmstranda. Siden det er påske så er ikke butikkene åpne noen dager, så i dag dro jeg og jentene til Hønefoss for å handle litt middager til påsken. Da tok vi med agentene for litt sosialisering.


Siden det ikke var noen andre der enn oss, så fikk dem løpe løse i vannkanten. Det var kjempekjekt da!Begge to stortrivdes og løp så grus og vann sprutet rundt ørene på dem.


Santo tok helt av når jeg kastet en pinne ut i vannet, Tessy ventet pent til han hadde kommet nærmere land før hun dro i den andre enden av pinnen.


Santo var skikkelig stolt når han hadde hentet den, så da ble det masse ros.


Litt voldsomt til tider, men stort sett holdt dem seg på beina begge to.


Ikke mange dagene til han drar nå, må inrømme at jeg kommer til å savne han. Han er utrolig trivlig blitt, nå er det bare litt småplukk igjen før han er ordentlig. Han er ram til å stjele fra bord og benker, så der er det en jobb og gjøre.


Santo dykker helt ned på bunnen.


Hva driver Patran med da?


Flotte jenter!


Tessy & MeretheMerethe er stolt av Tessy'n sin, så i dag ble det en ny fotoshoot av dem.


Santo ville gjerne være med han også, så han endte opp i bånd med Patran på slep isteden.


Sammarbeid


Inkallingen sitter som den skal.


Hallo!


Da vi kom hjem etter handlingen så sjekket vi rugemaskinen. Da var det jammen klekket ut to kyllinger og hakk i skallet på tre egg til. Da er det bare å vente utover kvelden for å se dem komme ut en etter en.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!