fredag 13. april 2012

Stadig lysere tider...


Lady slapper av på kontoret om dagen. For det meste ligger hun og snorker, men hun har bådn på seg i og med at jeg har kontor rett ved kopimaskinen. Når det kommer noen dit så troppet hun opp for å få kos. Det er ikke så stas etter tiende gangen.


Sognafarets Skyfall "Mali" sendte en hilsen fra Eggedals store skoger i dag. Ganske lik Tessy egentlig, men kunne trengt en stuss av ørene.


Sognafarets Live and let Die "Santo" og romkammeraten Tassen hadde vært på skautur i dag dem også. Det er så koselig å få bilder og småmeldinger om hva som skjer rundt om i valpeverdenen etter at de har flyttet herfra. Ikke nok med det, så ringte hun som har Sognafatets Lady of Sierra Morena "Tiril" i dag når jeg kjørte hjem. Alltid koselig å høre en trønder i andre enden av røret.

De har ikke begynt på bilen min engang, så jeg må belage med på leiebil gjennom helga. Apetitten til Lady var stor i kveld også, så det blir nok ingen valper i natt. Nei hun venter vel til mandag når vi har besøk av hele styret for styremøte på jobben tenker jeg. Da blir det nok litt oppmerksomhet... Nei for hennes del så håper jeg det blir på søndag ettermiddag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...