lørdag 14. april 2012

Åpen dag på Felleskjøpet

 

Nå er det vår Linerla er her!



Etter å ha vasket hus i dag så dro jeg og jentene til Hønefoss på sosialiseringstur for hundene. Mounty og Tessy trengte en dose med masse folk i dag. Det er en god stund siden sist. Siden det var åpen dag på Felleskjøpet i Hønefoss startet vi runden der. Mange dyr og ikke minste mengder med folk! Ungene kunne til og med få seg en slede tur med reinsdyr av Viddasdatter.


Tessy var ikke overbegeistret over å skille lag med Mounty og meg, men hun har virkelig behov for å møte verden på egenhånd.


Det var lang kø for å kjøre hest og kjerre, ri på ponnier og andre aktiviteter. Vi var ikke der så veldlig lenge for Lady hadde ikke spist frokosten sin i dag tidlig. Virket ikke som det var noe akkut behov for at jeg måtte være hjemme, men det er greit å være i nærheten når det er første kullet hennes. Men det tar da noen timer som regel.


Da vi kom hjem hadde Lady gravd stort hull i hundegården og var helt i hundre for å se oss. Vi spiste litt før jeg og Patran tok med hundene ned til elva. Der kan de som vil ha mye løping få løpe og de som trenger det litt roligere ta det rolig i beina våre. Mounty fant seg en bjørkepinne som han gnagde på mens han ventet på at vi skulle gå nedover.


Lady poserer villig i hestehovbeddet. Kanskje kullet skulle få vårblomstnavn...


Nede ved elva er det så mange knekte busker etterhvert at det er en skikkelig hinderløype å ta seg fram.


Det er flere enn hundene som liker å hlatre i trærne som ligger på bakken. Hundene hopper stort sett over dem, men Patran går fra den ene enden til den andre.


Konglene henger ennå på noen av buskene.


Tessy


Vordne foreldre Ada og Mounty.


Vann er spennende synes Tessy og Mounty følger spent med på hva hun har tenkt å finne på.


Lady synes det er godt og kjøle ned den sprekkeferdige magen sin.


Patran prøver å lempe steiner så hun kan komme seg tørrskodd over bekken, men Lady tror hun leiker med henne og bærer steinene på land igjen.


Så det ble ingen bro eller demning i dag nei.

Tror det blir en lang natt på meg. Lady ville ikke ha noe mat i ettermiddag heller. Nå ligger hun bare nede i buret sitt og ommøblerer på teppene. Så jeg får trimmet meg med å løpe opp og ned trappa for å sjekke om det skjer noe. Hun har ikke begynt å pese ennå, men er veldig urolig så det er ikke godt og vite. Godt det er lørdag så jeg får sovet ut i morgen isteden for å på jobb. Jeg har i avtalen min at jeg kan ta den fritiden jeg trenger når jeg har valper, men det er noen arbeidsoppgaver som blir liggende om jeg ikke er der... Dere får følge med på hjemmesiden utover kvelden så skal jeg oppdatere om det blir noen progresjon.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...