fredag 6. april 2012

Sola er borte i dag også...


To agenter på oppdrag ved elva.



Blir nok lite med brunfarge i fjeset om påsken fortsetter på dette været. Kunne tenke meg litt sol siden det er spådd regnvær neste uke. Nå er det snart på tide å kjøre Patran til Luserud og ta med Merethe nedigjen.


Siden Merethe ikke var hjemme i natt, så kunne ikke Tessy ligge alene på rommet tenkte jeg. Ikke godt å si hva hun kunne finne på å rote med på egenhånd. Så hun og Santo havnet i samme buret. Det var virkelig ett sjakktrekk. De holdt fred helt til kl 9 i dagtidlig. Luksus, for dem har startet ved seks halv sju tiden hver dag. Klare for en ny dag. Tror nok de skal dele bur resten av påsken, kanksje jeg slipper å stå opp like tidlig som når en skal jobbe hele uka med ferie.


Det ble en tur i elva på hundene før vi skulle dra oppover. Malin storkoser seg og løper så vannet skvetter til alle kanter.


Santo er blitt stor gutt og tar seg runder på egenhånd når vi er på tur. Selvstendig uten flokken sin. Nå er det bare fire dager til han er på nytt oppdrag. Blir litt stusslig det der, men han får det bra da. Man kan ikke beholde alle selv heller...


Nå som mesteparten av snøen er borte er det ikke så mye vann i elva lenger heller.


Fossebruset engster ikke Santo så han hoppet fra stein til stein ved fossen før vi gikk oppigjen. Tessy er litt mer skeptisk og holder seg trygt inne på land.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...