mandag 23. april 2012

Så var det igang igjen...



Ada var med på jobben i dag og etter lunsj begynte hun å mase og pese. Sov litt innimellom, men ved 15 tiden dro jeg hjem. Fikk laget litt middag og organisert litt kjøring av Patran på speideren. Så nå sitter jeg nå her og venter på at det skal sette seg skikkelig igang. Har vært ute utallige ganger, men hun bare maser rundt og skal ikke på do.



Edelsteinene har fått klippet klør i dag og flyttet ut i den nye valpekassa i stua. Virker som om Lady tok flyttingen veldig bra, slo seg til ro sammen med valpene og ga de mat.


Gjeeeeeeeeeeeesp!


En av valpene har åpnet øynene, så nå går det ikke lang tid før resten gjør det også regner jeg med. I dag har det ringt to valpekjøpere, så nå er det ikke mange igjen.


Merethe var snill og tok med hundene på tur i ettermiddag. Siden Ada har maset og peset noen timer så turte jeg ikke å ta henne med på en tur til i ettermiddag. Det fikk holde med runden i lunsjen på henne. Ada har vært med på fødsler tidligere, så nå har hun gått og lagt seg i valpekassa som er klar med plastikkunderlag og masse aviser. Det tar nok ennå en stund før det er i gang, men man kan ikke vite. Plutselig kommer den første valpen, så en må være i nærheten.


Jeg skal ha mat jeg om jeg så må klatre for å få tak i den!

Tessy har mistet de fleste av tennene sine nå, så nå begynner hun å bli stor jente. Har meldt henne på to utstillinger i mai, og vurderer valpeshowet på Nannestad midt i mai. Happy og Mounty er meldt på flere utstillinger, så vi får se hvordan det drar i vei.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...