fredag 20. april 2012

Santo koser seg i nytt hjem...


Sognafarets Live and let Die "Santo" koser seg i sitt nye hjem. Har vært på treff i retrieverklubben og utstillingstrening. Ønsker dem fortsatt lykke til!


For noen dager siden hadde Merethe laget en flott "poster" til meg. Nå henger den på kjøleskapet over valpekassa.

Valpene sovner stort sett der de er når de blir trøtte. Denne valpen storkoste seg med Patran i dag. Krabbet stadig lenger oppover og sovnet.


Da jeg dro hjem fra jobb i går så begynte jammen bilen på samme måte igjen, så når de åpnet på Opel i dag så ringte jeg. Det var bare å komme med den så skulle de ta den med en gang. Jeg kjørte den ned og fikk lånebil tilbake på jobb. Når jeg kom hjem så ble det middagslaging og tur med hundene, kaste en traktorhenger med ved og ta seg ett velfortjent bad!

Lady tar seg noen pauser fra valpekassa nå, hun er ikke så påpasselig som hun har vært, men slapper mere av. I morgen får jeg vaske litt hus og lage istand den andre valpekassa. Hvor den skal stå er jeg ikke helt enig med meg selv om. Spørs kanskje om Lady får en krok i stua og Ada får kjøkkenet... får tenke litt til i morgen tenker jeg. Får vel dra og handle litt i morgen også, for det er ikke sikkert jeg får tid til det i begynnelsen av uka. Kanskje jeg skulle slå to fluer i en smekk og sosialisere noen hunder samtidig. Tessy har godt av å se litt av verden på egenhånd. Om jeg får lurt med Merethe eller Patran så kan Mounty få luftet seg også.

Litt usikker på om jeg skal engasjere mine hunder ute når jeg har valpetreff her. Litt uheldig om jeg skulle få noe smitte av ett eller annet med så små valper. Spørs om det bare blir Tessy og kanskje Mounty...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...