søndag 22. april 2012

Valpene koser seg


Valpenes liv består fortsatt bare av soving og spising, men snart åpner alle øynene seg og en ny verden blir til. Et par stykker har så smått fått åpnet øynene så da tar det ikke lang tid før resten av juvelene får se seg rundt også. Ørene har så smått begynt å få små sprekker, så det er ikke lenge til de reagerer når noen kommer inn i rommet til dem. Den nye valpekassa er satt opp i et hjørne av stua, så i morgen regner jeg med at de flytter dit. Bedre for Ada å få valpene sine på kjøkkenet, så de får mer ro til å begynne med.


Etter turer så hender det nok at den første melkesupen har en anelse smak av grus, men det lar de seg ikke affisere med. Mat er mat...


Valpene spiser på skift, når dem er mette så sovner dem og en ny tar over den puppen. Noen er mer matvrak enn andre, men jeg synes valpene er utrolig javnstore og rimelig like.


Nærhet er godt når en skal sove...


Sorgløs tilværelse...


Lady passer ikke så mye på valpene lenger så jeg tror de får det bra i stua. Her får Mounty lov å sjekke de små juvelene. Han er litt usikker til å begynne med om han får kjeft og blir sendt ut av kjøkkenet igjen. Men når Lady bare sitter og ser på han blir han straks litt modigere og sjekker mer. Valpene får seg en slikk og blir grundig snust på.


Han tørr ikke å gå opp i kassa, men måtte strekke seg så begge frambeina kom oppi til slutt.


Når ikke Lady ligger i kassa så finner dem andre ting å ligge godt intil.


Venter bare på at det skal komme et skikkelig snork!


Nå som det er legge tid for små og litt større så må man ta seg tid til litt kveldskos.

Patrans konklusjon ved middagsbordet i dag... Temaet var yrker og hva hun skulle bli når hun ble stor. Nei lege ville hun ikke bli for hun ville ikke gå på gymnaset. Tannlege gikk heller ikke, for da måtte man lære seg til ikke å snakke om ånden til mennesker. Man kunne jo ikke holde seg for nesa heller om det luktet vondt....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...