søndag 22. april 2012

Endelig helg, men wups så er det søndag


I går voknet vi opp til snøvær, men det ga seg forholdsvis fort. Det ble en kort runde i går siden Ada ikke orker å gå så langt lenger. Det er bare noen dager til det blir valper. Hadde tenkt en langtur med de andre på ettermiddagen, men hadde en god del å henge fingrene i så det ble med tanken. Og det er tanken som teller... er det ikke?


Etter husvask og litt rydding dro jeg og Patran til Hønefoss for å handle inn til neste uke. Når vi kom hjem var det en ny henger som måtte kastes inn i sjulet. Nå er det bare en henger igjen så er hele skjulet fult. Det er godt det. Man får se på vedkasting som en treningsøkt, det er snart bikinisesong...


Lady koser seg i noen små snøflekker som er igjen i jordekanten.


Lady


Etter en liten stund gikk snøen over til regn, men det ble liksom ikke noe utav. Når jeg kom nedigjen så hengte jeg like godt klesvasken ut og iløpet av dagen så hadde alt sammen tørket. Det lukter nå mye bedre av klær som her tørket ute i sol og vind enn inne på en snor. For ikke å snakke om i en tørketrommel.


Helt tilfeldig kom jeg over blåveis på turen i går. Det har det aldri vært oppe i havna her, så de må ha kommet etter at det ble hugget i fjor. Da ble det lysere og bedre vekstvilkår for dem. Det var bare to stykker, så det skal bli morsomt å se hvor mange som blomster neste vår.


Malin har funnet ut at det går ann å få tak i noen brødbiter som egentlig er hønene sine. Det hender de hakker henne litt på labben hun stikker inn til dem for å grave til seg det som ligger nære kanten, men det bryr hun seg lite om.


Litt engstlige for å få for lite vann?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!