mandag 3. oktober 2016

Full fart på gjengen


Hundene er ikke så ivrige på jordet alene, men når jeg blir med ned dit da tar det virkelig av.


Da er det full fart etter hverandre og ikke minst rulling rundt og spising av leire og jord.


De løper etter hverandre og det er ikke den samme som er først hver gang.


Lady er like ivrig som de som er yngre.


Klar til "angrep"


Tessy avventer


Før det er skikkelig full fart.


Yuuuhuuuu!


Høsten er den aller beste årstiden som finnes. Det er bare muligheter da.


Frostnettene står i kø nå og det er godt med fyr i ovnen når en kommer inn til kvelds. Lady er ferdig med løpetiden og Mounty får være med jentene på tur igjen. Det virker som de mangler endel elg på kvota si i nærheten, men det ble en skautur i dag av likevel. 


Det ble ingen bilder på dagens tur da pappa var med. Han er ikke så opptatt av slikt, så da blir det kun tur. Men når Malin skal på tur etterpå ble Ronja og kamera med. 


Noen blomster er evige optimister og gir ikke opp håpet.


Kjøttmeisen maser etter solsikkefrø, men de får klare seg med meiseboller til jeg har vært på butikken. Spørs om det blir litt handling når jeg drar hjem fra Geocachingeventet i morgen. Jeg må vel ha litt middager når Patran er på tur også. Jeg må bare huske å få med meg alt i morgen, både bord og kaker blir bra. Eventboka og noe å skrive med, da skulle det meste være i boks fra min side. 


Virker som fuglene er godt fornøyd med beskjæringen av buskene i hagen også. Når greinene er blitt kortere så er de mye stivere å sitte på enn når de var lange.


Høsten har kommet fort i år synes jeg, når klokka nærmer seg halv åtte så er det riktig så skumrint. Kan nok bli mørkt nok før vi er ferdige i morgen. Spørs om vi skulle hatt hodelykter hele gjengen.


I morgen er det tur!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...