søndag 2. oktober 2016

Møkkamann


Mounty har funnet ut at naboen lenger utover i veien har en hund med løpetid. Han stakk av i går ettermiddag da vi dreiv ute. Jeg så han diltet nedover veien, men når jeg ropte på han så så han bare på meg og fortsatte. I dag ble han putt borte når han hadde spist på ettermiddagen og da var det bare å gå etter og hanke han hjem igjen. Skal han holde på slik så må han være inne eller i hundegården noen uker framover så nabobikkja er ferdig med løpetiden sin. 


Skikkelig dumt at han skal starte med slikt når han er seks år og ingen unghund med påfunn lenger.


I dag ble det en runde rundt bygda med pappa, Tessy og Lady. Knallfint solvær, men siden Patran er blitt bedt med på Oslotur på tirsdag og drar på konfirmantleir på onsdag så var det greit å finne på noe hjemme i dag, Håper på å få lurt henne med på en liten tur i morgen, om ikke lang fjelltur så en bitte liten annen tur om ikke annet, 


De andre fikk en runde oppe i havna når vi kom hjem. Det vrimler av elgjegere rundt om så det er like greit å holde seg unna skauen til de har begynt å fylle opp kvota si.  


Med en liten titt på yr.no så blir det nok av tid til å gå på fjellet. Norefjell og Vikefjell skal iallefall besøkes. Hunder får være med i puljer, for når man har mange så er det ikke så enkelt å ha med for mange om gangen på fremmede stier.


På lørdag har jeg spennende planer, så får vi se hvordan den dagen blir. Spørs om det både blir bilder og bokser den dagen. Nærmere 30 stykker har sagt at de kommer på Eventet på tirsdag, så det kan jo bli spennende å sette noen fjes på nickene i loggene.


Ronja storkoser seg i høstsola, og får hun være med på tur i tillegg så er det helt topp. Men siden hun ikke går sammen med Lady, så passer det det jo bra at de er med puljevis på tur. Det er jo noen som begynner å bli gamle også, da er det godt med en hviledag mellom slagene. 


Bare å nyte søndagskvelden, det skal jeg og ikke minst nyte morgendagen uten vekkeklokke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...