tirsdag 31. januar 2017

Forberedelser


Alle store ekspedisjoner krever en god dose med forberedelser. I morgen er det husmorekspedisjon igjen sammen med Åse. Vi fikk en bitte liten ide her om kvelden, så når være nå har holdt seg så satser vi på gjennomføring i morgen.


Etter god HMS-innflytelse fra Åse så skal til og med sekken pakkes i morgen. Det er på langt nær hver gang jeg er på tur at det er med noen sekk. Men siden det er noen kuldegrader og det er litt i overkant uvisst hvor lang denne ekspedisjonen tar, så kan det være greit å ha med bitte litt ekstra. 


Topp ladede batterier til både fotoapparat,GPS og treningsklokka, så runden vår skal bli dokumentert til en viss grad. Penn og sporbar sak som jeg igjen skal prøve å få lagt igjen i en boks langs veien. Det er ulempen med slike sporbare av en viss størrelse. De blir ofte værende med en stund, 


I løpet av januar så har jeg fått tettet tre hull i cachekalenderen, Så får jeg det resten av månedene også, så går det i det minste framover. I morgen får jeg tettet et hull også, så det blir en god start på februar også. 


Jeg har ikke særlig lyst til å si noe mer om morgendagen ennå, men om alt går etter planen så blir det flotte bilder å beskue i morgen kveld... ja eller på torsdag. Det spørs hvor seint det blir i morgen kveld.


Merethe og Marius kommer hjem til helga, så da blir Tessy glad i alle fall. Kenneth har bursdag til helga, så kanskje det blir litt feiring der også. Ellers så er vel ikke planene så store framover. 


Jeg får vel fortsette med statistikken min på slutten av måneden gjennom dette året også.


Januar litt på etterskudd iforhold til fjoråret, men kan hende det endrer seg når februar er over... hvem vet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...