mandag 2. januar 2017

Skikkelig hardt


Jeg skal med hånda på hjertet si at det var hardt å gjøre en stor innsats på jobb i dag. Men når det er sånt årsoppgjør og månedsavslutning for desember, så er det bare å krumme nakken og brette opp ermene.


Når jeg reiste hjem fra jobb så var det merkbart lysere. Jeg trengte ikke å ha på fultlysene på bilen. Dagens lengde 6t 6 min 52 sek, endring siden i går: +2 min 1 sek. Vintersolverv: +12 min 56 sek. 



En sjekk på prisjakt og prisguide og andre steder på nettet en kan få litt oversikt, men kamera ligger fremdeles på samme prisen. Med ny linse også så kommer herligheten på titusen kroner. Spørs om jeg må vente på bursdagspenger også... 


I tillegg så trenger jeg egentlig ny data også. Der har skjermen splittet seg og ene hengslet er "borte", men hva kan man ikke fikse med gaffatape? Ny bil hadde heller ikke vært å forakte, så derfor tipper jeg Vikinglotto. Kanskje jeg får alt jeg ønsker meg på onsdag?


Så ønsker jeg meg en liten pelsdott eller to til... men ellers så er jeg rimelig fornøyd med tingenes tilstand. Ja også vil jeg ha snø da. Gjerne en meter! Nå er det jo snart påske, da forsvinner den jo igjen. Litt vinter må en ha når det er januar.


Julepynten får henge oppe fram til helga. Siden jeg skal jobbe på onsdag så er det enklest sånn. Jeg skulle ha plassert ut bonus cachen også til adventskalenderen. Det kan jeg jo rekke en ettermiddag. Må bare finne et lurt sted å sette den opp.


Januar er en lat måned for hundene, noen langturer i uka blir det ikke. Vi får ta det igjen i helgene. Da har jeg ingen planer utenom hunder.


Ha en trivelig uke, sikkert ikke bare meg det var hardt å starte opp igjen etter juleferien...

1 kommentar:

  1. Det var en ordentlig önskelista! Den borde du nog skickat till Tomten redan i december. Vi får väl hoppas att nånting går att pricka av under året... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...