søndag 29. januar 2017

Søndag kveld


Helga har ikke bydd på mye blå himmel, i alle fall ikke i dag. Snøen har lavet ned og i kveld så har det blitt litt subbete å gå på gårdsplassen. Kanskje vinteren skal komme i januar? Men det er jo spådd mange varmegrader utover i uka, så skiføre blir det nok ikke denne måneden i alle fall. 


Jeg har vært ute med kamera i dag også, men jeg får bruke opp de bildene jeg har først. Det har blitt endel naturbilder i det siste, mye lekkert når det har vært slikt vær som nå. 


I kveld har det vært ekstra hyggelig å sjekke mailen. Det har vært folk "langveisfra" og logget nesten hele adventskalenderen. Lang flott logg dumper inn på funnene, de har også plukket med seg andre mysterier jeg har lagt ut tidligere. Sånt setter jeg pris på. Bare e-baypakken dukker opp nå så blir det bonuscache. Jeg får se om jeg får brukt noe av den jeg hadde laget, eller om jeg må starte helt på nytt.


"Home sweet home"


Jeg vet ikke hvor ofte du er inne på siden til NKK eller en annen raseklubb, men jeg er innom en gang eller to i uka. Raseklubbene er sjeldnere, fordi de stort sett er trege til å oppdatere sidene sine. Nå har NKK lagt ut raseoversikten for 2016 for de mest populære rasene de siste årene.


Jakt og brukshunder dominerer, med noen innslag av småkosepelser. Det som kunne vært interessant er helsestatistikken kunne vært lagt ut for de samme rasene. Ta for eksempel de tre hyppigste sykdommene eller helseplagene til disse 25 populære rasene. Den totale statistikken finner du HER.


Apropos søndag kveld, så har jeg like liten lyst til å legge meg som alltid. Finnes ikke trøtt og vil aller helst ha fri i morgen også. Denne helga gikk så alt for fort, mye raskere enn andre helger har gjort på lang tid nå. Som alltid så suser jeg litt rundt på nettet før jeg skal sove, og da er det veldig lett å dumpe innom noe som er interessant og så plutselig har en fulgt noen linker og vips så har det gått flere timer. I dag har jeg funnet en blogg om ei som fikk konstatert brystkreft rett før jul. Det endte med at jeg leste alle innleggene hun hadde, fulgte hendelsene fra kulen ble oppdaget til den var fjernet og til cellegiftkuren hun driver med nå. Linken ligger på høyresiden her, så en raskt ser om den er oppdatert. 


Jeg takler egentlig dårlig mine kontroller hver tredje måned, men kan vel ikke forestille meg hvordan der er å være midt oppe i noe som er verre. Ikke bare det å miste håret, men å være fysisk syk og få verre plager for å bli frisk... forhåpentligvis i alle fall. Men med kreft kan man aldri vite. Det er en lumsk sykdom.


Håper dere alle får en flott uke, så får jeg se om jeg finner loppekassa jeg også. Aller helst i dag...

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...