tirsdag 3. januar 2017

Måneskinnstur


Til tross for at det akkurat er en ny måne som reiser seg på himmelen var det utrolig lyst når jeg gikk kveldsturen med hundene. Jeg er ikke mørkredd og trives godt på turer i mørket. Det er ikke lenge en skal være ute i mørket før øynene har vent seg til det, og en kan se det meste når det er litt måne. 

Det var ikke mange bilene som kjørte forbi, og de som gjorde det slakket av og blendet på god avstand. Kjekt med refleksjakke og refleks dekken på hundene. Litt småkaldt i kinnene, da det var litt sno i lufta. Det var bedre når vi hadde snudd og gikk hjem igjen. Som regel så er det motsatt. Kaldt på veien hjem. Vel hjemme igjen så ble det en tur i dusjen og morgenkåpe med sofakos resten av kvelden.


Ingen fridag i morgen, men full jobb. Det er ikke sikkert innsatsen blir så stor fredag ettermiddag kanskje, men da er det helg igjen.


Det har ikke blitt en eneste cache i år ennå, så jeg får se om jeg kan finne en som ikke er så langt unna i morgen eller på torsdag da jeg har åpne luker i kalenderen min fra i fjor. Spørs om jeg må skrive ut et eksemplar av den å ha på pulten min slik at jeg kan få tettet et kalenderhull om det skulle komme en nypublisering når jeg er på jobb. Snart så er det lyst på morgenen og på ettermiddagene,så da er det håp igjen.


På kveldsturen i dag så fikk jeg en skikkelig knall idee til en cache. Nå må jeg bare få meg riktig rekvisita. Spennende tider nå som det går mot våren igjen.


Yr har ymtet om litt snø i morgen og iskaldt på torsdag, neste uke ser ut til å by på solglimt. Da er det litt dumt å måtte jobbe på neste onsdag også. Men så lenge nytt kamera ikke er i boks, så kan en vel ta noen timer på jobb og gjøre en innsats. Neste uke er det lønnskjøring igjen. Swupp så er en ny måned snart over også.


Regner med at det blir mer kø på fuglebrettet framover når kulda kommer. Da spiser de så lenge det er dagslys.


Her er det stort sett 7 forskjellige slag som har holdt seg stabilt hittil i vinter. Men det er meisene som er enklest å få til bilder av.


3 kommentarer:

  1. Gott att ni alla har reflexvästar i vintermörkret. Samma här.
    Som bilförare själv vet man ju hur mycket det betyder, att i tid se de som vandrar utmed vägen. :)

    SvarSlett
  2. Bra att ni syns i mörkret. Husse ser ut som en julgran och jag har ett halsband som lyser. Dessutom har vi ju trottoarer att gå på... Kramis!

    SvarSlett
  3. God fortsättning på det nya året önskar vi er. Som vanligt är det fantastiskt fina bilder vi får se hos dig :)
    Nospussar

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...