torsdag 19. oktober 2017

Høgevarde - 10 år tidligere


Jeg hadde en viss formening om når jeg sist hadde gått fra Tempelseter og opp til Høgevarde, så da ble det et lite dykk ned i gamle bilder som er lagret på datan... noen minutter etterpå så hadde jeg funnet det jeg søkte. Det viste seg at det var så si på dagen 10 år tidligere. 9. oktober i 2007.


Samme flotte utsikten langs stien når en snur seg for å se seg tilbake. Litt gøy å se utviklingen av fotograferingen min og ikke minste kvaliteten på kamera. Det er litt annet i dag.


Sognafarets King of Danube "Zanto" og Hege. Like flott vær denne gangen som jeg hadde i går.


For å være ærlig så klarer jeg ikke å se hvem som er hvem på dette bildet på denne avstanden, men tre av de er mine og to av dem er valper jeg har solgt til trivelige valpekjøpere i Eggedal. Lissie, Ada, Noa, Zanto og Rambo.


Vi karret oss opp på selveste Høgevardetoppen denne gangen.


Det var is på Høgevardetjenn den gangen også.


Hege var en like ivrig fotograf som meg, og det ble mange flotte bilder etter denne turen for oss begge.


Sognafarets Queen of Ada "Ada" som var mamman til Zanto


Sognafarets King of Magic Rivers "Rambo" hannen som jeg beholdt kun fordi den var brun. Min første oppdrettete brune valp, etterpå har det blitt mange flere. Broren til Zanto.


Is og vann skaper mange flotte motiver,det er aldri to som er like.


Så vidt jeg husker så hadde vi med oss mat og drikke. Det var planlagt en skikkelig kosedag i fjellheimen.


Kristine med Sognafarets Professor of Pacific "Noa". Noa var halvbroren til Lady, de har samme far. Noa var etter Lissie min første flat som jeg hadde valpekull på.


Lissie, Ada, Zanto, Noa og Rambo


Rambo og Ada, sønn og mor.


Rambo poserer på steinen, jeg kikket etter denne steinen på turen i går, men jeg klarte ikke å finne den igjen.


Kristine og Noa. Det er litt rart å tenke på at ingen av hundene på turen er i live i dag, ikke har vi jentene sånn kontakt som vi hadde lenger heller. Så dette innlegget ble en skikkelig "walk down memory lane"...  Men det er vel slik livet er, noen kommer og noen går... ikke mange som består...


2 kommentarer:

  1. Det är alltid en upplevelse att gå tillbaks i tiden via gamla foton. Ryms ju rentav tusentals i våra datorerna. En riktig nostalgitripp blev det ju. Själv konstaterar jag - när jag går tillbaks - att jag tidigare hade en mycket bättre kamera än jag nu har. I ärlighetens namn - också ett större fotointresse. Men jag är så tacksam över alla fantastiska bilder du brukar visa på din blogg. Jag njuter verkligen av dem.:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Det er så hyggelig når noen liker bildene mine :) Min fotointeresse bare øker egentlig, det er gøy å ta bilder når en har et skikkelig kamera og en funksjonell linse. Gleder meg over å dele dem, ikke mange som nyter dem når de ligger gjemt på en pc.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...