fredag 27. oktober 2017

Ukas yrker


Den siste uka har jeg vært innom veldig mange yrker. Til daglig er jeg Husøkonom. En husøkonom planlegger og koordinerer oppgaver knyttet til innemiljø og vedlikehold i bedriften. Husøkonomen har ansvar for innkjøp, drift, service og for personalet i en avdeling eller virksomhet. Kokk. Kokker tilbereder mat og gjøre den klar for servering. Renholder. Renholdere eller renholdsoperatører som det også heter, utfører vedlikehold og renholdsarbeid i næringsbygg og hos virksomheter. Klesvask. Serviceinnstilt og kunnskapsrik medarbeider. 


Verkstedmedarbeider med dekkskifte på bilen. Hundetrener. Tannpleier. Hele to ganger denne uka har jeg vært rørlegger. Først på oppvaskmaskin på jobben og i kveld var det sisterna på doen nede som måtte demonteres. Kenneth er rørlegger, så etter noen hotte tips på telefonen så fungerte den igjen. Jeg har en tendens til å ta i om ting ikke gjør som jeg vil, og da har det en tendens til å ryke. Da var det kjekt å ringe for å høre om hvor mye jeg kunne ta i. Det viste seg å være en "barnesikring" for å få av lokket. 


På onsdag var jeg og Åse i storastaden på caching og jeg fungerte da som sjåfør og GPS operatør. I går var jeg og Helle på kino og jeg fungerte forhåpentligvis som hyggelig selskap på en annonsert skrekkfilm. Lurer på hva jeg skal finne på i morgen...


Go'helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...