fredag 21. september 2018

Stormen herjer


Stormen herjer rundt på sørlandet, men her er det bare litt ruskevær i dag. Det har regnet forholdsvis tett, men det store vindværet har uteblitt. Ikke er det kaldt egentlig heller, så det har ikke vært så ille. Etter jobb dro jeg rett til Merethe for å plukke opp henne på Gjelleråsen. De disket opp med middag før vi satte kursen hjemover igjen.


På den korte tiden jeg hadde vært der så hadde det blåst ei stor gran over veien i byggefeltet. Det hadde vært noen effektive sjeler der og kuttet den opp så det gikk greit å kjøre hjem igjen. Litt kø var det fortsatt, men den løste seg forholdsvis raskt opp igjen.


Vel hjemme her så satte jeg på en vaskemaskin og bar ved for å tenne i ovnen. Det er godt med litt varme i ovnen når det er litt ruskevær ute. Ikke minst for å få tørket noen våte hunder før natta kommer.


Dataen hadde oppdatert seg helt på egenhånd i kveld, så var nettvern aktivert helt av seg selv, så alle nettsider som ikke har https:// hadde den funnet ut var fryktelig skadelige og kunne inneholde både det ene og det andre av styggsaker. Ikke var det den enkleste saken å få det bort heller. Jeg måtte logge på ruteren til bredbåndet på nettet og legge inn IP adresser. Hvem har vel slikt i hodet, 13 små bokstaver som ikke danner hverken noe ord eller annet som gjør at en husker dem. Men jeg fikk det nå bort da, for ellers hadde jeg ikke fått tilgang til min egen blogg engang.


Det er så alt for mange dumme folk som må skjermes for seg selv og andre, så da må faktisk de som er oppegående gjennom masse knot for å få bruke de sidene en vil. Nei takke meg til å kunne styre ting selv.


Derfor blir det bare en kort oppdatering i dag, for nå tenkte jeg at jeg skulle finne senga og høre på regnet som trommer mot vinduet. Det kommer en dag i morgen og da er det jammen lørdag!

Go' hælj!

2 kommentarer:

  1. Skönt att du slapp de värsta stormvindarna men det blåste nog ganska bra ändå när granen föll.
    Datorer verkar kunna leva sina egna liv ibland. Bra att du lyckades få ordning på tekniken och fick tillgång till bloggen igen :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, tenk hvordan det da hadde gått om den hadde blitt død!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...