søndag 9. september 2018

Har du lyst til å se film?

Uten å lage en prioritert liste over bra filmer, så kan du jo ta en titt nedover for å finne noen du kunne tenke deg å slå ihjel tiden med. Kanskje ikke så rart at det er mange filmer som ikke akkurat er produsert i år. Men jeg synes de er knallbra og har sett de flere ganger.

The Champ

* *

Historien om eks-bokseren Billy Flynn og hans sønn T.J. er noe de færreste av oss glemmer, hvis vi engang har sett den. Billy har slått seg ned i en stall i Florida hvor han steller med hester. Sammen med ham bor hans vesle sønn, og sammen forsøker de å få endene til å møtes. Sønnen ser opp til faren, og håper at han en vakker dag kommer til å slutte med drikkingen sin og begynne å bokse igjen. Det hele går langt værre noe kvinnen dukker opp som for alltid vil stå mellom faren og sønnen!

Gone Girl

* *

Nick Dunne (Ben Affleck) opplever marerittet når kona Amy (Rosamund Pike) forsvinner fra hjemmet deres i Mississippi. En storstilt leteaksjon begynner under stor mediedekning, med Nick som aktiv deltager. Men så dukker det opp tegn på at noe skurrer, og flere begynner å mistenke Nick selv for å ha noe med forsvinningen å gjøre, blant andre politietterforskerne Boney (Kim Dickens) og Gilpin (Patrick Fugit).

Lake House

* *

Hvordan kan du unngå å miste noen du aldri har møtt? Legen Kate Forster og arkitekten Alex Wyler er i ferd med å bli forelsket - etter lang tids brevveksling. Begge lengter etter å ta skrittet videre og møtes. Det er bare ett, gåtefullt problem som må løses: De lever to år adskilt...

The Perfect World

* *

I 1963 Texas , dømmer Robert "Butch" Haynes ( Kevin Costner ) og Terry Pugh ( Keith Szarabajka ) flykte fra statlig fengsel i Huntsville . Fleeing, paret snuble inn i et hus der åtte år gamle Phillip Perry ( TJ Lowther ) lever med sin hellige Jehovas vitne mor og to søstre. Butch griper gutten, som følger med dem med lidenskap, og trenger en gissel . Trioens reise starter på en ubehagelig note mens Butch dreper Terry, etter det sistnevnte forsøk på å skade barnet. Med sin partner ute av veien, tar fangen og hans unge offer til Texas motorveien i et forsøk på å flykte fra politiet som forfølger.

Utøya 22. juli

* *



Filmen starter 12 min før det første skuddet blir avfyrt på Utøya 22 juli 2011. Den skildrer en persons opplevelser i kanskje den verste dagen i moderne Norsk historie. Den er filmet som om en usynlig kameramann følger etter hovedpersonen Kaja.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...