tirsdag 23. oktober 2018

Musefanger Himself


Oliver smatt ut når jeg skulle på jobb i dag, men siden pappa skulle fikse ovnsrøren i pipa i dag så regnet jeg med at han smatt både ut og inn flere ganger iløpet av dagen. Oliver er skikkelig kosegutt og når han ser noen ute så skal han opp på armen å ha litt kos. Lenge har han ikke tid til å sitte der, men vil gjerne opp en kort stund.


Pappa hadde sett han like ved uthuset i dag og da ville han ikke komme for å få kos nei. Dette syntes han var merkelig, så han kikket litt mer på han. Da hadde han jammen noe i munnen og det så ut som en musehale som hang nedover kjakan hans, Han forsvant strake veien inn i uthuset igjen. Sikkert for å sikre fangsten sin.


Når jeg og Patran kom hjem på ettermiddagen ble han med inn og la seg til å sove. Sikkert godt fornøyd med dagens innsats. Som regel når han kommer inn på ettermiddagen stuper han inn på katterommet og opp i matskåla. Men ikke i dag nei. Håper bare de to andre løser musekoden også, så regner jeg med at det blir ganske musefritt her i vinter.


Jeg venter ennå på pakka jeg bestilte i Sverige 4. oktober. Etter sporingsvarslet så har den oppholdt seg i Oslo siden 9. oktober. Jeg syntes at nå fikk det jammen være nok for jeg hadde jo allerede vært i kontakt med kundeservice hos Nordpost en gang etter at den havnet i Oslo. Så i dag tidlig sendte jeg en mail igjen for å høre om hvor denne pakka egentlig befant seg.


Alltid hyggelige Marko på kundeservice hadde forklaring på problematikken han. 

Hei,
Beklager, her var det sorteringen som tok veldig lang tid. Da din forsendelse ikke ble tettet til vårt system, ble den lastet på en container som inneholdt pakker med det samme problemet. Etter at jeg koblet din forsendelse til vårt system, måtte vi vente at denne containeren blir losset. Din forsendelse er nå klar for utkjøring og blir levert på torsdag den 25.10. Igjen, beklager sterkt at dette har tatt så lang tid. 

Med vennlig hilsen
Marko
Kundebehandler

Så nå får vi nå håpe da at pakka kommer fram på torsdag, i alle fall før jul, da jeg har tenkt å pakke inn noe av det som er i denne pakka. 

1 kommentar:

  1. De små kattungarna blir stora och fixar maten själva. Duktigt gjort :)
    Det är bra med tydliga besked och nu hoppas jag att paketet kom fram som lovat.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...