tirsdag 16. oktober 2018

Ukas middagstips

Hvem sier at uka må starte på en mandag?


Torsdagens middag ble knallgod. Biffstrimler stekt med løk, hvitløk og gul paprika. Fløtegratinerte poteter og egenproduserte tomater.


Fredag fikk jeg servert fersk grønnsakssuppe hos mamma og pappa når jeg kom fra jobb. Godt å kunne sette seg rett til bords uten å lage middagen selv først.


Etter suppa var det kokt grisekjøtt med hjemmedyrka poteter og sursøtsaus. Dette er vel noe av den beste middagen som finnes synes jeg.


Litt dårlig dokumentering av helgas middager, men det ble lammesteik med ovnsbakte rotgrønnsaker og en skvis av lime. Hadde glemt å ta på skya til steika ser jeg nå i etterkant, men den var på når jeg spiste. I går hadde vi winerpølser og potetstappe, så det var ikke så spennende, men noen ganger er man bare så sulten at man må ha noe med en gang en kommer hjem fra jobb.


Når man har kjøttrester så er det enkelt å komponere en liten lapskaus eller gryterettblanding dagen etter. Da får man en vri og man blir kvitt litt rester. Selv om jeg har hunder så er de slett ikke bevilget store doser med rester.


Ellers så vil jeg anbefale gratisheftet til Kiwi, der var det mange fristende retter som skal prøves framover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...