mandag 19. november 2018

Ett foto i timen


"Sidan som alltså går ut på att man dokumenterar sin dag med ett foto i timmen. Meningen är att man gör EFIT på avsedd dag och att du då postar en länk till din sida när du uppdaterat den genom att klicka på länken här"


Dagen startet på badet, men siden telefonen lå på kjøkkenet så ble dagens første bilde fra hundenes vannforsyning. Siden det er fire stykker av dem så har de en balje med vann, slik at det holder hele døgnet. Derfor er det reinhold og påfyll hver morgen.


Før jeg kommer fram til jobben tar jeg ukas handling inn til lunsjen. Slett ikke noe jeg hverken liker eller foretrekker, men så er det noen som har fått det for seg at jeg har best tid til å drive med slikt vas. Til tross for at jeg har med meg niste hver dag.


Etter å ha ryddet bor varene og generelt tatt en skuv på kjøkkenet med noen andre, så var det på tide å avslutte skravlinga og begynne å jobbe på ordentlig. Bakgrunns bilde på  skjermen min er selvtatt og viser en flokk stær som holdt seg her noen timer for noen år siden. Post-it lapper er et must for alt som skal huskes. 


En titt ut av vinduet på jobben. Disse orkideene har jeg hatt i mange år og jeg håper hver sommerferie at de har tatt kvelden, men nei da. De kommer trofast med blomster hver høst. Og nå er de jammen igang igjen.


Noen var i manko både på det ene og det andre, så i dag ble det litt bestilling av kontorutstyr og litt tilbehør. Forhåpentligvis kommer det på døra på onsdag.


De samme som synes det er lurt at jeg handler på morgenen, synes det er veldig lurt at jeg setter ut lunsjen til de som spiser på jobb. Det blir vel kanskje litt varm mat i morgen eller på torsdag. Onsdag har jeg nemlig andre planer.


På mandager har jeg halv dag på jobb i og med at jeg ikke jobber mer enn 90%, så jeg drar etter lunsj. I dag hadde jeg tenkt å vaske bilen før jeg plukket opp Patran på Røyse, men den køa der gadd ikke jeg å stille meg i for å si det sånn. Det ble en snartur innom Jula for å kjøpe sag, så jeg kan komme igang med prosjekt hjørneskap på kjøkkenet. Ala Lillian lager selv!


Etter at jeg plukket opp Patran så dro vi på Rema for å handle noen middagsmater til resten av uka. Siden hun har blitt så stor nå at det er øvelsekjøring på gang, har jeg litt annet jeg kan gjøre også. Som å dokumentere hjemmturen på snapp.


Vel hjemme ble det laget omelett med forholdsvis mye forskjellig oppi. Poteter, paprika, hvitløk, chilli og løk. Knallgod var den.


Etter middag tok jeg med meg hundene en tur oppover Holleia, det føltes ikke så veldig gjennomtenkt ut da jeg satte igang. For i helga hadde jeg harde oppoverbakker på begge turene mine. Men god trening er oppoverbakkene i det minste. På kvelden er singelbenken i bruk, så 2019 har stort potensiale for sommerkropp.


Når vi kom inn igjen så var jammen vaskemaskinen ferdig og tøyet kunne henges opp i vaskekjelleren til tørk. Kjekt med god plass å kunne tørke klær så en slipper å ha dem på stativ i stua gjennom hele vinteren, som jeg hadde i fjor og året før der. Da hadde jeg nemlig mus i kjelleren og hadde ikke lyst til å ha den døra stående oppe inn til resten av huset.


Etter en aktiv helg så ble det sofakos med stearinlys, det er ikke ofte her i huset. Men når man har lykt å ha lysene i så går det helt greit med noen veivende hundehaler. Når jeg hadde tent på dem så kjente jeg at jeg hadde funnet fram duftlys, så nå ble det virkelig stemning her i huset.


Best å komme igang med dagens innlegg så det ikke går i glemmeboka til langt på kveld.


Fikk jeg en snapp om at jeg var i lokalavisa. SÅ nå er det bare å klikke på artikkelen og stemme meg fram. Det er veldig dumt at de har laget det som en + sak så en må abonnere for å kunne stemme. Men om du leser lokalavisen så kan du jo klikke på meg...  Fristen for å stemme er 25. november så du har en snau uke på deg. 

Da sier jeg takk for meg for i dag og skal kose meg med Tv resten av kvelden. Tenker jeg tar en runde hos andre som er med før jeg legger meg.

7 kommentarer:

  1. Ganske artige disse EFIT'ene :)

    SvarSlett
  2. Inne och kikar på din dag!

    SvarSlett
  3. Vilken fin bild du tagit på stararna! De är så härliga fåglar, jag har en eller två familjer som struttar runt på gräsmattan här om vårarna.

    Så härligt med orkidéer som envist blommar om trots att de missköts :-)Vet du vad du kan göra med dem om du vill? Jag har satt ihop min tre och tre i stora glas vaser från IKEA, då hålls alla luftrötter nere och det är nästan alltid någon av dem som blommar.

    Tycker att du ska säga ifrån på jobbet, det låter som om de utnyttjar dig!

    SvarSlett
  4. Kikar in på din dag lite i efterhand. Jag har också orkidéer som blommar år från år och inte bara på hösten utan även en omgång på våren.
    Bra idé från Anni att sätta ner dem i en glasvas.

    SvarSlett
  5. Hej, ser att du hakat på Efit, just nu händer det inte så mycket i vardagen men det kan ju vara skoj i allafall. Omeletten såg smaskens ut. Ha en fortsatt fin vecka!

    SvarSlett
  6. Tack för att jag fick titta på bilderna från din dag!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...